Terménybeltartalom-mérés

HarvestLab: Az Ön új szuperereje

A John Deere HarvestLab™ terménybeltartalom-mérő rendszer már a betakarítás közben valós idejű adatokat szolgáltat a termény minőségéről*. Kiegészíti a hozamtérképeket, és adatokat biztosít a jobb tápanyag-gazdálkodáshoz, a vetőmagfajták hatékonyabb kiválasztásához, valamint a termények értékesítéséhez és tárolásához.

Kezelje a tápanyagokat hatékonyabban

Kezelje a tápanyagokat hatékonyabban

Tisztább képet kaphat arról, hogy mely tápanyagok (pl. nitrogén) alakultak át sikeresen fehérjévé vagy olajjá. Ezt követően használja fel ezeket az adatokat a következő szezonban, a célzottabb műtrágya-kijuttatáshoz.

Optimalizálja a vetőmagfajtákat

Optimalizálja a vetőmagfajtákat

A búza- vagy repcefajták papíron sokat ígérhetnek, de a termesztéskor az eredmények nem mindig felelnek meg az előzetes elvárásoknak. A HarvestLab segít jobban megérteni a helyspecifikus tényezőket az optimális fajták megtalálásához.

Irányítsa Ön a terményértékesítést

Irányítsa Ön a terményértékesítést

Tudja meg már a betakarításkor, hogy búzája malmi vagy takarmány minőségű. Különítse el a gabonákat a fehérjetartalmuk szerint, és tárolja is őket külön, hogy a legjobb árat kaphassa értük.

Kapcsolódó témák

a T sorozat betakarító kombájnjai

T sorozat 50 tonna/óra**

A legnagyobb cséplő felület a piacon elérhető összes szalmarázó ládás kombájn közül. Egyedülállóan konfigurált, többdobos cséplő- és elválasztó rendszere verhetetlen szalmaminőséget biztosít. Egy ilyen kompakt kombájnhoz képest a teljesítménye semmihez sem fogható.

intelligens gazdálkodás

Intelligens gazdálkodás

A John Deere precíziós gazdálkodási technológia segíthet Önnek a betakarítási adatok felhasználásában a következő szezonra vonatkozó vetés.

*Előfordulhat, hogy a különböző nyelvű piacok esetében frissíteni kell a borítót
**Teljesítménytesztek:
S sorozat – A John Deere által 2021. július 7-én La Rochelle-ben és 2021. augusztus 8-án a dániai Aalborg-ban végzett belső szántóföldi teszt
T sorozat – Profi szántóföldi teszt, 2020.10. (www.profi.de)