R700i sorozat

R700i sorozat

Precíz hatékonyság

Az új R700i sorozatú permetezőkkel most olyan teljesítményfokozó prémium funkciókat kaphat, amelyeket kompakt formában eddig csak a nagyobb modellekben találhatott meg. Ön élvezheti a rendkívül könnyű használatot és a pontosabb permetezést a PowrSpray nedves rendszerrel és olyan funkciókkal, mint például az egyedi szórófej-vezérlés és bármilyen zárt átviteli rendszer csatlakoztathatósága.

 

Precizitás még nagy sebesség mellett is

PowrSprayTM

Töltse fel gyorsan, és permetezzen pontosabban! Az egyedülálló 2 körös PowrSpray™ rendszerrel csupán 7 perc1 szükséges a permetező feltöltéséhez, és akár 98%2 pontosságú folyadékkijuttatás érhető el. Mindez kényelmesen, nyomógombokkal kezelhető.

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra

Zárt átviteli rendszer csatlakozás

A kezelő semmilyen növényvédőszerrel nem érintkezik, mivel a permetező bármilyen zárt átviteli rendszerhez könnyen csatlakoztatható. A növényvédőszer-gyártók által széles körben alkalmazott adapternek köszönhetően a növényvédőszerek tárolói közvetlenül csatlakoztathatók a biztonságos feltöltés és az öblítés érdekében.

Védelem

A szórófejek egymástól független vezérlése

A szórófejenkénti szakaszolás egy hatékony lokalizált növényvédelmi alkamazás. Akár 5% növényvédőszer takarítható meg –, ami akár 6 EUR megtakarítást is eredményezhet hektáronként3. Az elektronikus vezérlésű rendszer egyedülálló teljesítményét a PowrSpray-vel együtt képes kifejteni™.

Intuitív kezelőszervek

Solution Command

Nyomógobbal vezérelt feltöltés, keverés, permetezés és öblítés. Minden funkció vezérelhető a fülkében elhelyezett új vezérlőkarral, vagy a kezelőállásról elérhető új Solution Command rendszerről.

Maradjon a kompakt gépeknél, válasszon prémium márkát

Maradjon a kompakt gépeknél, válasszon prémium márkát

Az R700i olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek általában a sokkal nagyobb modellek jellemzői - úgymond ez a legkisebb nagy permetezőgépünk. Kialakításából adódóan minden körülmények között gyors, precíz és nagy hatékonyságú permetezést biztosít - a sikeres szezont követően.

ModellPermetlétartályKeretszélességekSzivattyúszállítás

3200 l

18-334 m

600 l/perc töltésnél,
750 l/perc kijuttatásnál

4000 l

18-334 m

600 l/perc töltésnél,
750 l/perc kijuttatásnál

1 Feltöltés nélkül mérve

2 A 98%-os pontossági érték a JDLink™ adataiból származik, a John Deere dugattyú-membrán szivattyúrendszer és a John Deere 3” PowrSpray™ rendszer összehasonlítása alapján és azt jelenti, hogy a permetezés idejének 98%-ban megtörténik a beállított mennyiség kijuttatása.”

3 500 hektár búzát alapul véve és 53€/ha gyomírtószer-költséget, ill. 65€/ha gombaölőszer-költséget feltételezve (5% x 118€ =5,90€/ha)

4További információkért forduljon kereskedőjéhez.