R900i sorozat

R900i Hero

Önnek gyártottuk

Négy tartályméret a 4400 és 7500 liter között, két vagy három részre összecsukható szórókeretek 24 és 40 m között, valamint az ISOBUS az alapfelszereltség részét képezi. Az R900i kiemelkedő teljesítményt nyújt értékes növénysorokban, például burgonyában vagy cukorrépában.

PowrSpray™

PowrSpray™

Az R900i-be integrált PowrSpray™™ megoldás egyedülálló 2-körös rendszerrel rendelkezik a gyorsabb feltöltés, a nagyobb pontosság, a nagy teljesítményű keverés és a gyors, hatékony öblítés érdekében. A közvetlen kijuttatási mennyiség szabályozó rendszer (Direct Rate Control) gyorsan reagál a sebesség változásaira, ill. a szórókeret szakaszainak be- és kikapcsolására, megakadályozva ezzel a túl- vagy aluladagolást. A változtatható kijuttatási mennyiséggel végzett permetezéseknél ez azt jelenti, hogy az átállás gyakorlatilag azonnal végbemegy.

A szórófejek egymástól független vezérlése

A szórófejek egymástól független vezérlése

A szórófejenkénti szakaszolás egy hatékony lokalizált növényvédelmi alkamazás pontszerű permetezéssel. Akár 5% növényvédőszer takarítható meg –, ami 6 EUR megtakarítást is eredményezhet hektáronként1. Az elektronikus vezérlésű rendszer egyedülálló teljesítményét a PowrSpray-vel együtt képes kifejteni.

25 cm szórófej-távolság

25 cm szórófej-távolság

A 25 cm-es szórófej-távolsággal csökkentheti a szórókeret-magasságot, csökkentve az elsodródást anélkül, hogy veszélyeztetné a cseppspektrumot – így megőrizheti a finom cseppméretet és minimalizálhatja az elsodródást.

TwinSelect™

TwinSelect™

A fúvókák cseréje, ha az időjárás diktálja, vagy a vegyszer permetezéséről a műtrágyára való áttérés olyan egyszerű, mint egy TwinSelect jelölésű gomb megnyomása. Ez az opció időt takarít meg, nagyobb rugalmasságot biztosít, és segít abban, hogy a permetezési sebességtől függetlenül mindig kijuttassa a célmennyiséget.

  • Zárt átviteli rendszer csatlakozás

    A kezelő egyáltalán nem érintkezik növényvédő szerrel, mivel a permetezőgép bármilyen zárt átviteli rendszerhez könnyen csatlakoztatható. A növényvédőszer-gyártók által széles körben alkalmazott adapternek köszönhetően a növényvédő szerek tartályai közvetlenül csatlakoztathatók a biztonságos feltöltés és az öblítés érdekében.

    Zárt átviteli rendszer csatlakozás
  • TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro

    A TerrainControl™ Pro és a TerrainCommand™ Pro használatával a szórókeret mindig ott helyezkedik el, ahol az optimális lefedettség érdekében lennie kell. Az adott célra tervezett hibrid módú szenzorok mindenkor segítenek a szórókeret szabályos elhelyezésében – fenntartják az állandó permetezési magasságot, csökkentve az elsodródást, nagyobb sebességet biztosítva és csökkentve a kezelői stresszt.

    TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro

MODELLPERMETLÉTARTÁLYA SZÓRÓKERET SZÉLESSÉGESZIVATTYÚTELJESÍTMÉNY

4400 l

24–40 m

1200 l/perc a töltésnél, akár 1000 l/perc a kijuttatásnál

5200 l

24–40 m

1200 l/perc a töltésnél, akár 1000 l/perc a kijuttatásnál

6200 l

24–40 m

1200 l/perc a töltésnél, akár 1000 l/perc a kijuttatásnál

7500 l

24–40 m

1200 l/perc a töltésnél, akár 1000 l/perc a kijuttatásnál

1 500 hektár búzát alapul véve és 53€/ha gyomírtószer-költséget, ill. 65€/ha gombaölőszer-költséget feltételezve (5%*118€ =5,90€/ha)