A MICHELIN X TWEEL TURF
LEVEGŐMENTES GUMIABRONCSA

Tweels helyben forduló fűnyíró munkaszerelékek, közelkép Z994R

 

 

az élettartama 3-szor akkora!

Felejtse el a gumidefekteket és az egyenlőtlenül felfújt gumiabroncsokat. Az opcióként kapható Michelin X Tweel Turf levegőmentes radiálabroncsok ellenállóak az éles tárgyakkal szemben, simán átcsúsznak akadályok felett és 3-szor hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos légtömlős abroncsok.

 

     

Professzionális fűnyírás, helyben forduló fűnyírók, Z900R sorozat Z997R Tweels, maradjon nyomvonalban

Maradjon a pályán

A teljes szélességű polimergyanta-küllők addig deformálódnak, amíg a gép gyakorlatilag a nyomvonalban halad. Ez jelentősen módosítja a vonóerőt –és csökkenti az értékes gyepszőnyegre gyakorolt nyomást.

Professzionális fűnyírás - Helyben forduló fűnyírók Z900R sorozat Z994R Tweels Steady Ride

Steady Ride

A Michelin X Tweel Turf levegőmentes radiálabroncsok sokkal jobban csillapítják a rázkódásokat a hagyományos „kerék és abroncs” konfigurációnál. Ennek megfelelően, amikor a kezelők akadályokba ütköznek vagy szegélykövek felett haladnak, azt’ nem fogják különösebben megérezni– – és nem fogja érezni azt az Ön gépe sem.

     

Professzionális fűnyírás, helyben forduló fűnyírók, Z994R sorozat Z994R Tweels

Futtassa könnyedén

A Michelin X Tweel Turf radiálgumi érintkező felülete háromszor hosszabb ideig tart, mint a hagyományos légabroncsé. Az’ egyúttal szélesebb is, ami javítja a tapadást és csökkenti a gép által a gyepre gyakorolt nyomást.

Professzionális fűnyírás, helyben forduló fűnyírók, Z900R sorozat Z994R Tweels

 Csak állítsa be és kész is

A levegőmentes Michelin X Tweel Turf radiálabroncsok átgördülnek tüskéken vagy üvegcserépen. Nincs többé drága vesztegetés kerékcsere vagy abroncsjavítás miatt!

 

Kapcsolódó témák

 

* Az 54", 60" vagy 72" méretű levehető tetővel felszerelt John Deere Z994R és Z997R fűnyírókhoz jóváhagyva. Használata anyaggyűjtő rendszerekkel nem ajánlott.