Gondtalan munka és SZÉLES KÖRŰ GARANCIÁK az erdészeti gépére

Betakarítógép az erdőben

A John Deere erdészeti gépek fejlesztésének egyik vezérelve mindig is a kiváló minőség volt. Ennek egyik módja a gépek kiváló üzemideje. A nehéz erdei viszonyok azonban néha még a legmegbízhatóbb gép számára is kihívást jelenthetnek. A gépek pedig különféle váratlan műszaki problémákkal szembesülhetnek.

A John Deere erdőgazdasági részlege kínálja a piacon elérhető legátfogóbb garanciális opciókat: standard garanciák és kiterjesztett garanciák.

Alapszintű garanciák

Minden új gépre mindig jár a gyári alapgarancia és a szerkezeti garancia. A standard garancia az első évre vagy 2000 üzemórára érvényes. A standard garancia az alapgép összes alkatrésze anyagának és megmunkálásának hibáira vonatkozik, kivéve a fogyóeszközöket és a kopóalkatrészeket.

A John Deere vállalatnál hiszünk gépeink minőségében és bízunk benne; ezért képesek vagyunk a piacon elérhető legjobb strukturális garanciát nyújtani minőségi tanúsítványként. A szerkezeti garancia már két évtizede a gépeink szerves részét képezi – a leghosszabb ideje a piacon! A garancia az alapgép teljes szerkezetét lefedi: az első és hátsó vázat, a középső csuklóöntvényt, a fülke forgózsámoly, a daru tartóoszlopot az alappal és a fő gémet. A szerkezeti garancia a gép működésének első 36 hónapjára vagy 10 000 üzemórájára érvényes. A szerkezeti garancia kiterjed a fent felsorolt alkatrészek anyag- és gyártási hibáira.

Az alapfelszereltség és a szerkezeti garanciák mindig megtalálhatók az új gép vásárlásakor. A garanciák akkor érvényesek, ha a gyárilag előírt karbantartási programot betartották és a karbantartásokat dokumentálták. Ha a gép szervizszerződéssel rendelkezik, ezek a követelmények automatikusan teljesülnek!

Meghosszabbított garancia

Ha a gép szervizszerződéssel rendelkezik, lehetősége van a gépre vonatkozó meghosszabbított garancia beszerzésére. Meghosszabbított garancia esetén a normál garancia lejárta után is nyugodt lehet. Három különböző lehetősége van meghosszabbított garanciát szerezni. Ezek megvásárolhatók a géphez külön-külön, vagy kombinálhatja az alapgép garanciáját a betakarítógép-fej garanciájával.

A teljes alapgépre vonatkozó átfogó lefedettség az alapgépre vonatkozó standard garanciát a teljes szervizszerződés időtartamáig meghosszabbítja. Az átfogó lefedettség a gép részegységeit fedi le, kivéve a fogyóeszközöket és a kopóalkatrészeket.

A második meghosszabbított garancia az erőátviteli és a hidraulikus rendszerekre vonatkozik. Az erőátvitel és a hidraulika az erdészeti gépek üzemeltetésének két legfontosabb eleme, mindkettő a garancia hatálya alá tartozik. Az erőátvitel kiterjesztett garanciája kiterjed a motorra, a kuplungra, a hajtóműre, a kardánokra, a forgóvázakra, a tengelyekre és a kerékvégekre. A hidraulika kiterjesztett garancia kiterjed a szivattyúkra, a hajtómotorra, a hidraulikatartályra, a hűtőre és a munkahengerekre.

A harmadik meghosszabbított garanciális opció a betakarítógép-fej számára biztosított lefedettség. Ez a garancia a betakarítógép-fejek fővázára, billenőkeretére, vezérlőire, hidraulikaszelepeire, hidraulikahengereire, adagolómotorjaira, adagolóhenger-karjaira, fűrészegységére (a fűrészmotorok kivételével) és hosszmérő berendezéseire (az érzékelők kivételével) vonatkozik.

Tartsa szem előtt, hogy a John Deere összes eredeti alkatrésze egy évig garanciális, órakorlát nélkül, amikor a John Deere szakképzett technikusa elvégzi a beszerelést; a mások által beszerelt alkatrészek garanciális időtartama 6 hónap órakorlát nélkül. Ez az alkatrész-garancia mindig érvényes az eredeti John Deere alkatrészekre. A garanciák nem vonatkoznak a fogyó alkatrészekre.

A John Deere kerekes, hosszra vágó erdészeti gépei kiváló minőségűek, gazdaságosak és termelékenyek. A TimberCare szolgáltatási szerződéssel, a kiterjesztett garanciákkal, valamint az eredeti pótalkatrészekkel és olajokkal teljes nyugalmat élvezhet, és a lényegre összpontosíthat. Ha bármi történne, váratlan költségek és hosszú állásidők nélkül megoldjuk! 

MEGHOSSZABBÍTOTT GARANCIÁLIS OPCIÓK
• Teljes lefedettség
• Erőátvitél- és hidraulikalefedettség (A teljes lefedettség tartalmazza)
• Betakarítógép-fej lefedettsége

Mindezeket a gyár adja ki.

További információ a garanciáról

 


Szöveg: Antti Ketvell