Cikkek és történetek

Rönkhalmok
Betakarítógép az erdőben

Gondtalan munka, és széles körű garanciák az erdészeti gépére

A John Deere vállalatnál hiszünk gépeink minőségében és bízunk benne; ezért képesek vagyunk a piacon elérhető legjobb strukturális garanciát nyújtani minőségi tanúsítványként. 

Uusitalo Jori

A precíziós betakarítás a fakitermelés jövője.

Uusitalo JoriA finnországi Helsinki Egyetem erdészeti műveletek és logisztika professzora a kutatócsoportjával együttműködésben új, többcélú betakarítási modellt épített ki. Precíziós betakarításnak nevezi.

Nagy számok néhány faágon

A gép termelékenysége kulcsfontosságú

A G-sorozatú kerekes betakarítógépek 16%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak egy előállított köbméteren, mint az E-sorozat. Ez csak 2021-ben 60 000 tonnával kevesebb szén-dioxid-kibocsátást jelentett. A hatás egyenértékű több mint 35 000 belső égésű motorral felszerelt autó elektromos autókra történő lecserélésével.

John Deere 1910G egy bányában, mely bányászati alkalmazásokkal van felszerelve

Aranyásók

A John Deere 1910G fakihordója igazi szörnyeteg az erdőben, de mit nevezünk 1910G-nek egy aranybányában?  Úgy tűnik, hogy az 1910G a bánya mélyén sem okoz csalódást, ahogy azt a finn lappföldi tapasztalatok sugallják.

iceland

Égig érő szerkezetek

Izland hatalmas sziget, ahol az ország történelme során vulkánkitörések alakították ki a zord tájat. A Landsnet karbantartó személyzete egy négykerék-meghajtású nagy járműbe pakol, és egy nagyfeszültségű vezeték felé haladnak a Reykjavíktól keletre fekvő hegyekben.