X500 sorozat

Vezethető gyepgondozó berendezések RLE fűnyíró traktorok X500 sorozat

 

 

Nincs olyan, hogy túl nagy feladat

Ha maximális teljesítményre és erőre van szüksége, akkor válassza az X500 sorozatot. Alacsony súlypontjával, nagy tengelytávjával és differenciálzárjával ez egy tökéletes gép.

Ha maximális teljesítményre és erőre van szüksége, akkor válassza az X500 sorozatot. Alacsony
súlypontjával, nagy tengelytávjával és differenciálzárjával ez egy tökéletes gép.

 

Korszerű műszerfal

Korszerű műszerfal

A személyautókban megszokott, jól áttekinthető műszerfal háttérvilágítással van ellátva, így a körülményektől függetlenül jól látható. Az általános elrendezéséből eredően fontos tájékoztatást nyújt a gépkezelő figyelmének elterelése nélkül.

Sebességtartó automatika

Ez a népszerű funkció a fűnyíró traktorok esetében is ugyanolyan hasznos, mint az autóknál! Egyszerű gombnyomással ki- vagy bekapcsolható.

X500 sorozatú motor.

Egyenletes járású V-twin motor

A V-twin motort elektronikus üzemanyag-befecskendezés jellemzi (EFI). A gyors indítás és a maximális fűnyírási teljesítmény érdekében állandó fordulatszám-szabályozással van ellátva (csak az X590 esetében).

Fűnyíró traktorok, kaszaházak, vezethető gyepgondozó berendezések

Az Accel Deep kaszaházak

Az Accel Deep kaszaházak a nyírásminőség, a termelékenység, a tiszta munkavégzés, a tartósság és a sokoldalúság új szintjét képviselik: a kaszaház teljes méretében 11,4 cm (4,5 coll) mélységű az optimális nyírási és mulcsozási teljesítmény érdekében.

     

Fűnyíró traktorok, vezethető gyepgondozó berendezések

Extra kényelmes ülések: Élje át

Élje át Ön is a lehető legkényelmesebb haladás élményét. A Deluxe High kivitelű ülésnek köszönhetően a gyepápolás minden terepen élvezetes lesz.

Négykerék-kormányzás

Négykerék-kormányzás

Az X584-en a kiemelkedő irányíthatóság és a könnyű akadály körüli nyírás érdekében az alapkivitel része.

A vágási magasság beállítása

A vágási magasság beállítása

A nyírásmagasság a praktikus forgatógombbal 6 mm-es fokozatokban szabályozható – és mindez az ülés kényelméből végezhető.

A mulcsozás még egyszerűbb lett

A mulcsozás még egyszerűbb lett

Ismerje meg a MulchControl-t – ezt az egyszerűen használható rendszert, amely lehetővé teszi az átkapcsolást oldalsó kidobásról mulcsozásra pusztán egy kar átfordításával.

A MulchControl mulcsszabályozó együttműködik a speciális mulcskéseinkkel, és az összes X500 sorozatú fűnyíró traktorhoz megrendelhető. A Power Flow hátsó gyűjtőzsákjának használatához csak állítsa a kart az oldalsó kidobási helyzetbe.

     

Elektronikus üzemanyagszint-jelző

Elektronikus üzemanyagszint-jelző:

A műszerfalon elhelyezett, áttekinthető, személygépjárművekre jellemző kijelző mutatja, hogy mennyi üzemanyag áll még rendelkezésre. Bármilyen körülmények között jól látható (az X300 és az X500 sorozat összes modelljéhez kapható, az X350R kivételével).

Feszültségjelző

Feszültségjelző

Alacsony, normál, magas. Egy pillantással leolvashatja, hogy a töltőrendszer mennyire képes lépést tartani az elektromos terheléssel.

"Optimális nyírás” célzóna:

“Optimális nyírás” célzóna:

A kijelzőn leolvashatja a kiváló nyírásminőséghez szükséges optimális motorfordulatszámot. Maradjon mindig a legjobb nyírászónában.

Termékválaszték

ModellMotorteljesítményVágásszélességAjánlott gyepterület nagyságaFordulatszám

16,1 kW (21,6 LE) 3350 f/p-nél*

122 cm (48“) Accel Deep

137 cm (54“) Accel Deep

8000 m felett²

11,6 km/óra (7,2 mph) előremenetben

16,7 kW (22,4 LE) 3250 f/p-nél*

122 cm (48“) Accel Deep

137 cm (54“) Accel Deep

8000 m felett²

11,6 km/óra (7,2 mph) előremenetben

     

John Deere márkakereskedés

Keresse meg a legközelebbi márkakereskedőt.

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

 

Kapcsolódó témák

 

*CE névleges teljesítmény (tesztelve az SAE J1349 szerint): A motor gyártója a lóerőt és nyomatékot csak összehasonlító adatként közli. A tényleges üzemi lóerő és nyomaték ennél alacsonyabb lesz. További tájékoztatás a motor gyártójának weboldalán található.