X500-as sorozat

Riding Lawn Equipment RLE Lawn Tractors X500 Series

 

Kiváló eredmények nagy gyepterületeken

Nagyobb munkákhoz erősebb eszközökre van szükség. Nagyobb területű birtokok rendben tartásához az X500 sorozat kompromisszumot nem ismerő teljesítményére van szükség.

 

Modern instrument cluster

Modern kijelzőtechnológia

A letisztult, autó-stílusú műszerfal háttérvilágítással rendelkezik és minden körülmények között kiváló olvashatóságot biztosít. A kontúros kialakítású műszerfal jól használható és tetszetős megjelenésű; kezelőszerveit logikusan rendezték el a könnyed vezetés érdekében. A motor-fordulatszám és a szivató különálló kezelőszervei megkönnyítik a motor bemelegítését és beindítását hideg időjárás esetén.

Modern instrument cluster

Sebességtartó automatika

A sebességtartó automatika gombnyomásra működik, ugyanúgy, ahogy az autóban; az minden X500 sorozatú fűnyíró traktorhoz alapfelszereltségként kapható.

Engine X500 Series

Egyenletes járású V-twin motor

A V-twin motort elektronikus üzemanyag-befecskendezés jellemzi (EFI). A gyors indítás és a maximális fűnyírási teljesítmény érdekében állandó fordulatszám-szabályozással van ellátva (csak az X590 esetében).

Lawn Tractors, Mower Decks, Riding Lawn Equipment

Az Accel Deep kaszaházak

Az Accel Deep kaszaházak a nyírásminőség, a termelékenység, a tiszta munkavégzés, a tartósság és a sokoldalúság új szintjét képviselik: a kaszaház teljes méretében 11,4 cm (4,5 coll) mélységű az optimális nyírási és mulcsozási teljesítmény érdekében.

     

Lawn Tractors, Riding Lawn Equipment

Extra kényelmes ülések

Élje át Ön is a lehető legkényelmesebb haladás élményét. A Deluxe High kivitelű ülésnek köszönhetően a gyepápolás minden terepen élvezetes lesz.

4-wheel steering

4 kerék-kormányzás

Az X584-en a kiemelkedő irányíthatóság és a könnyű akadály körüli nyírás érdekében az alapkivitel része.

Adjusting cutting height

A vágási magasság beállítása

A nyírásmagasság a praktikus forgatógombbal 6 mm-es (0.25") fokozatokban szabályozható – és mindezt az ülés kényelméből.

Mulching just got even easier

A mulcsozás még egyszerűbb lett

Ismerje meg a MulchControl-t - ezt az egyszerűen használható rendszert, amely lehetővé teszi az átkapcsolást oldalsó kidobásról mulcsozásra pusztán egy kar átfordításával. A MulchControl opcióként kapható minden X500 sorozatú traktorhoz.

     

Electronic fuel gauge

Elektronikus üzemanyagszint-jelző:

A műszerfalon elhelyezett, áttekinthető, személygépjárművekre jellemző kijelző mutatja, hogy mennyi üzemanyag áll még rendelkezésre. Minden körülmények között jól látható.

Voltage level indicator

Feszültségjelző

Alacsony, normál, magas. Egy pillantással leolvashatja, hogy a töltőrendszer mennyire képes lépést tartani az elektromos terheléssel.

Optimum “best cut” target zone

"Optimális nyírás” célzóna

A kijelzőn leolvashatja a kiváló nyírásminőséghez szükséges optimális motorfordulatszámot. Maradjon mindig a legjobb nyírászónában.

Termékválaszték

MODELL MOTORTELJESÍTMÉNY*VÁGÁSSZÉLESSÉGFORDULATSZÁM

16.1 kW (21.9 LE) 3350 f/p-nél

122cm (48“) Accel Deep

137cm (54“) Accel Deep

11.6 km/óra (8.4 mph) előremenetben

16.7 kW (22.7 LE) 3250 f/p-nél

122cm (48“) Accel Deep

137cm (54“) Accel Deep

11.6 km/óra (8.4 mph) előremenetben

     

John Deere dealer

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

* CE névleges teljesítmény (tesztelve az SAE J1349 szerint): A motor gyártója a lóerőt és nyomatékot csak összehasonlító adatként közli. A tényleges üzemi lóerő és nyomaték ennél alacsonyabb lesz. További tájékoztatás a motor gyártójának weboldalán található.