X590Fűnyíró traktor felszerelés

  • Kiváló erő és teljesítmény
  • Megerősített hegesztett keret
  • Szervokormány
  • Hidraulikus kaszaház-emelő
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Kimagasló teljesítmény, elsőrangú kényelem

Lépjen a könnyű használat következő szintjére - az X590 szervokormánnyal rendelkezik a megerőltetés nélküli irányítás érdekében. Fűnyíró traktorunk bárhová eljut, ahová csak kell és elvégzi a szükséges nehéz munkát. Hosszú tengelytávjának, alacsony súlypontjának, és kiváló vonóerő-szabályozásának köszönhetően biztosabban nyírja a füvet a lejtőkön; teljes könnyedséggel és kimagasló precizitással teljesíti az összes fűnyírási feladatot minden telepen. Az X590: többféle terep, sokoldalú felhasználhatóság.

x500-sorozat-x590-video-image

Extra tapadás igény szerint

Az X590 univerzális fűnyíró traktor bárhová elmegy, ahová mennie kell, és elvégzi a nehéz munkát Ön helyett. Hogyan? Széles kialakítása fokozott stabilitást biztosít a domboldalakon és az egyenetlen területeken. Nincs akadály. Többféle felhasználási lehetőség. Az X590 univerzális terepjáró fűnyíró traktor.

     

Fűnyíró traktorok X300 sorozat X350R márkakereskedések

Keresse meg a legközelebbi márkakereskedőt.

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

*CE névleges teljesítmény (tesztelve az SAE J1349 szerint): A motor gyártója a lóerőt és nyomatékot csak összehasonlító adatként közli. A tényleges üzemi lóerő és nyomaték ennél alacsonyabb lesz. További tájékoztatás a motor gyártójának weboldalán található.