Ztrak helyben megforduló fűnyírók

Ztrak Z345R nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók, szántóföld

ZTrak helyben megforduló fűnyírók a John Deere-től: Gyorsabb minden fordulóban

Ha a kertje valódi projekt, akkor olyan gépre van szüksége, amely pontosan megfelel az igényeinek. A kimagasló fordulékonyságukkal és az akár 14,5 km/h sebességükkel a John Deere ZTrak helyben megforduló fűnyírói segítenek Önnek a gyönyörűen nyírt pázsit kialakításában. A 360°-os manőverező képességüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasak szűk helyeken és különböző akadályok körül történő mozgásra.

Fedezze fel ezt az oldalt, hogy mindent megtudjon a helyben megforduló fűnyíró modelljeink különböző funkcióiról és specifikációiról, és megtalálja az igényeinek megfelelő gépet.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Ha a kertben akadályok vannak, és Ön helyben megforduló fűnyírót keres kiváló általános sebességgel és hatékonysággal, akkor a Z315M az Ön fűnyírója. Ez a belépő szintű modell egy 12.1 kW-os kéthengeres OHV motorral, intuitív ikerkarokkal van felszerelve a sebesség- és irányváltáshoz a mozgásvezérlő karok helyett, valamint egy 107 cm-es (42 hüvelyk) kaszaházzal rendelkezik.

ztrak Z320M

John Deere Z320M

A Z320M a Z315 kényelmesebb párja. 12.7 kW-os kéthengeres OHV motorral, a mozgásvezérlő karok helyett intuitív ikerkarokkal van felszerelve a sebesség- és irányváltáshoz, valamint egy 107 cm-es (42 hüvelyk) kaszaházzal rendelkezik. Ehhez azonban prémium, magas háttámlás ülés, opcionális kartámla és praktikus hátsó hárompontfüggesztő is tartozik.

ztrak z320r

John Deere Z320R

A 300-as sorozatú fűnyírók maximális helyben megfordulási élményéhez a Z320R mindent biztosít, amit a 3Z20M a funkciók, a sebesség, a hatékonyság és a kényelem tekintetében nyújt, de a LED-es égők, a padlóburkolatok és a fedett szerszámtárolás segítségével igazi prémium termékké varázsolja ezt a modellt.

Z515E

John Deere Z515E

A Z515E sorozat helyben megforduló fűnyírómodelljei tökéletes választás nagyobb területekhez. Az erős, 13,4 kW-os kéthengeres motor és a 122 cm-es (48 hüvelyk) kaszaház kiváló teljesítményt és hatékonyságot biztosít.

Z530M

John Deere Z530M

A Z530M ideális helyben megforduló fűnyíró, amely extra kényelmet biztosít. Az ergonomikus vezérlőkarok és a kényelmes prémium magas háttámlás ülés a robusztus vázzal kombinálva csak néhány a a zökkenőmentes és kényelmes működést biztosító funkciók közül.

Z545r

John Deere Z545R

Prémium teljesítmény: erre valók a John Deere Z545R helyben megforduló fűnyírói. A 122 cm-es (48 hüvelyk) kaszaház, amelyet nagy mennyiségű fű kezelésére terveztek, valamint a 15,3 kW-os, kéthengeres, elektromos üzemanyag-befecskendezéses motor, valamint az elektronikus gázkar-vezérlési technológia mindig biztosítja a hatékony fűnyírást.

John Deere helyben megforduló fűnyírók funkciói

A John Deere helyben megforduló fűnyíró modellek számos praktikus funkcióval meggyőzőek. Az összes részletet itt találja.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyíró, manőverező képesség

Kiemelkedő mozgékonyság

Ha a manőverező képességről van szó, a ZTrak simán lekörözi a többi fűnyírótraktort. Ezt kombinálva a kiváló nyírási sebességgel könnyű belátni, hogy miért választja olyan sok profi kertész a ZTrak-ot.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók, intuitív mozgásvezérlés

Forduljon meg egy helyben

A helyben megforduló fűnyíróink mozgásvezérlő karjai fokozzák a gépkezelő kényelmét, és precízebb irányítást biztosítanak.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók opcióként kapható fűgyűjtő rendszerrel

Fűgyűjtő kapacitás

Az opcióként rendelhető gyűjtőrendszerrel bármelyik ZTrak helyben megforduló fűnyíró könnyen átalakítható fűgyűjtős géppé.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók, pedálos kaszaház-emelő

Pedálos kaszaházemelés

A kaszaház emeléséhez, süllyesztéséhez vagy a magasságának módosításához csak nyomja le a pedált.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók nagy motorral felszerelve

Vágási magasság kiválasztása

A vágási magasságot kényelmesen, az ülésből beállíthatja: egyszerűen forgassa el a gombot (Z300) vagy mozdítsa el a csapot (Z500) 25 104 mm között (1–4 hüvelyk) a Z500 sorozaton vagy 32–114 mm (1,25–4,5 hüvelyk) a Z300 sorozaton.

Ztrak nagyüzemi helyben megforduló fűnyírók, modern elrendezésű műszerfalkonzol

A kényelem 3 szintje

Az E sorozatú modellek minden felszereltséggel rendelkeznek, ami az egyenletes vágáshoz szükséges. Az M sorozatú modellek magasabb üléssel és több kényelmi funkcióval rendelkeznek, míg az R sorozatú modellek maximális komfortot és kényelmet nyújtanak.

John Deere helyben megforduló fűnyírók termékskála

Szeretné pontosan tudni, hogy mik a különbségek a ZTrak helyben megforduló fűnyíróink modelljei között, mielőtt döntést hozna? Ne aggódjon, ebben a táblázatban minden szükséges adatot megtalál.

ModellekMotorteljesítmény**Vágási szélességSebesség

12.1 kW (16,2 LE) 3 000/perc fordulaton

107 cm (42 hüvelyk) Accel Deep™ kaszaház

max. 11,3 km/óra(7 mph) 

12.7 kW (17 LE) 3 000/perc fordulaton

107 cm (42 hüvelyk) Accel Deep™ kaszaház

max. 11,3 km/óra(7 mph)

12.7 kW (17 LE) 3 000/perc fordulaton

107 cm (42 hüvelyk) Accel Deep™ kaszaház

max. 11,3 km/óra(7 mph)

13,4 kW (18,0 LE) 3 350/perc fordulaton

122 cm (48“) Accel Deep

max. 12,9 km/óra(8 mph)

16,1 kW (21,6 LE) 3 350/perc fordulaton

122 cm (48“) Accel Deep

max. 12,9 km/óra(8 mph)

15,3 kW (20,5 LE) 3 250/perc fordulaton

122 cm (48“) nagy befogadóképességű kaszaház

max. 14,5 km/óra(9 mph)

kereskedő keresése

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

John Deere helyben megforduló fűnyírója karbantartást igényel? Semmi akadálya! Ügyfélszolgálati szakértőink pontosan az Ön által igényelt szolgáltatást biztosítják. Interaktív térképünk segítségével keresse meg a legközelebbi kereskedőt.

John Deere: Ötletek a hátsó kerthez

Új ötleteket keres a kertje megtervezéséhez? Az Ötletek a hátsó kerthez rovatban érdekes tippeket és cikkeket talál.

Utólagos beszerelőkészletek a helyben megforduló fűnyírókhoz és még sok minden máshoz

Bővítse tovább a John Deere helyben megforduló fűnyírójának használatát számos tartozék és tartozék hozzáadásával. Akár hó elleni védelmet, akár új kocsit keres, tartozékkatalógusunkban mindent megtalál, amire szüksége van.

John Deere online üzlet

Továbbra is traktorra van szüksége a John Deere modellgyűjteményéhez, vagy inkább egy csuklyás pulcsit szeretne? Mindent megtalál az online üzletünkben.

¹ * Kizárólag magánjellegű, háztartási használat esetén. A Z300 sorozatú fűnyírók nagyüzemi használata esetén a garancia 12 hónap.
² Ajánlott kiskereskedelmi ár. Az árak ÁFÁ-val együtt értendők. Minden ár 2023. október 31-ig érvényes.
³ CE-névleges teljesítmény (az SAE J1349 szerint tesztelve). A motor gyártója a lóerőt és nyomatékot csak összehasonlító adatként közli. A tényleges üzemi lóerő és nyomaték ennél kisebb lesz. További tájékoztatás a motor gyártójának weboldalán található.