W660Kombájn

  • 9 l PowerTech PSS motor, 285 kW/387 LE maximális teljesítmény
  • A cséplőcsatorna szélessége/hengerátmérő: 1 670 mm / 660 mm
  • Teljes aktív leválasztó felület: 1,80 m²
  • Új szekcionált dobkosár akár 12%-kal nagyobb teljesítményhez
  • A teljes rostaszerkezet területe (elő rostával): 6,30 m²
  • Az Interaktív Kombájnbeállítás (ICA) automatikus kombájn optimalizálás
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Arasson rekordidő alatt

A W sorozat intelligens technológiával, értékes funkciókkal és innovatív szolgáltatásokkal támogatja Önt, így gyorsabban, kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhat - a legjobb teljesítmény érdekében, minden körülmények között. A nagy aktív leválasztó terület és a nagy  660 mm-es cséplődob növeli a teljesítményt anélkül, hogy ezzel rontaná a szalma minőségét vagy az üzemanyag-fogyasztást.

A DynaFlo Plus tisztítórosta-rendszer, a nagy rostafelülettel, rendkívüli mértékben csökkenti a veszteséget és kiváló gabonaminőséget biztosít a gabonatartályban.

ÚJ modulos felépítésű dobkosár: akár 12% -kal nagyobb teljesítmény

A fő cséplő dobkosár előtt két eltávolítható dobkosárelem található, amelyek lefedik a dobkosár első részét, ehhez háromféle dobkosár áll rendelkezésre – kiszemű, univerzális és gömbrúd betétek. A második rész a maradék felületet lefedő rögzített univerzális dobkosárrács.

A terepen végzett tesztek megmutatták, hogy a dobkosár cseréje megéri a fáradtságot: nehéz cséplési körülmények között az univerzális modulos dobkosár kisszemű dobkosárra cserélésével akár 12%-osteljesítmény növekedést érhetünk el.

Vonóerő

*Maximális motorteljesítmény