Precíziós mezőgazdasági technológia: Alapismeretek

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek
Intelligens kijelzők

Intelligens kijelzők

Intuitív érintőképernyős kijelzőink állnak a John Deere precíziós gazdálkodási technológia mögött. ISOBUS-kompatibilisek, egyszerű menükkel és testreszabható képernyőkkel rendelkeznek.

StarFire™ vevők

StarFire™ műholdvevők

Az általunk megtervezett és létrehozott StarFire™-műholdvevők a saját, világméretű referenciaállomás-hálózatunkat használják, és kiváló jelpontosságot kínálnak.

JDLink™ csatlakoztathatóság

JDLink™ csatlakoztathatóság

A JDLink™ kétirányú összeköttetést biztosít a termény- és gépadatoknak a John Deere Operations Center™ felületére való automatikus feltöltéséhez és valós idejű távoli nyomon követéshez.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

A John Deere Operations Center™ biztonságosan tárolja az összes gép- és terményadatot. Az adatok bármilyen eszközről elérhetők, és több mint 200 intelligens gazdálkodási szoftverpartnerrel megoszthatók a jobb döntéshozatal támogatása érdekében.

Zökkenőmentesen integrált

Zökkenőmentesen integrált

Minden részegységünk áthelyezhető, még akkor is, ha az Ön gépe nem a John Deere zöld és sárga színeiben pompázik: így is élvezheti a John Deere precíziós gazdálkodási technológia előnyeit.

Könnyen használható

Könnyen használható

Minden alkatrészt és szoftvert mi hozunk létre. Gazdálkodókkal közösen és gazdálkodóknak tervezett alkatrészeink és szoftvereink könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

Mérhető jövedelmezőség

Mérhető jövedelmezőség

Adatait a John Deere Operations CenterTM biztonságosan tárolja a gép hatékonysága, a terméshozamok és számos más tényező részletes elemzésére a jövedelmezőségének támogatása érdekében.