X950RDízelmotoros fűnyírótraktorok

  • Nagy nyomatékú dízelmotor
  • Nagy teherbírású kerékmotor
  • Nagyszerű ergonómia és intuitív kezelőszervek
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Erő és pontosság

A legújabb X950R fűnyíró traktor lételeme a kemény munka. Ezt az új hátsókidobásos, hátsó fűgyűjtős modellváltozatot strapabíró acél vázszerkezet és kaszaház jellemzi a sokéves problémamentes működés érdekében. A nagy nyomatékú dízelmotor és az erősített véglehajtás mostoha terepviszonyok között is kiválóan viseli az egész napos munkavégzést. És a kiváló ergonómiának és az ösztönös kezelőszerveknek köszönhetően a gépkezelők is!

Főbb pontok

Fűnyíró traktorok, vezethető gyepgondozó berendezések, X900 sorozat, hátsó kidobás

Hátsó kidobásos konfiguráció:

A hátsó fűterítéses konfiguráció a nyesedéket egyenletesen teríti szét a teljes munkaszélességben. Ideális, ha nincs szüksége fűgyűjtésre. A hátsó fűterítéses konfiguráció a nyesedéket egyenletesen teríti szét a teljes munkaszélességben. Ideális, ha nincs szüksége fűgyűjtésre. 

Intuitív

Könnyű kezelhetőség: az egyedülálló, többfunkciós vezérlőkar segítségével Ön gombnyomással működtetheti a kaszaházat és a fűgyűjtőt.

Fűnyíró traktorok, vezethető gyepgondozó berendezések, X900 sorozat, magas és alacsony ürítésű változatok

Magas és alacsony ürítésű változatok

A fűgyűjtőt másodpercek alatt csatlakoztatni lehet, illetve le lehet venni, amit egy külön hidraulikus munkahenger nyitja, emeli és üríti alacsony motor fordulatszámon. Az akár 2 méterig biztonságos ürítés érdekében válasszon a magas-, illetve az alacsony ürítés opciók között.

 

 

Locate Your John Deere Dealer

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

Locate Your John Deere Dealer

 

Kapcsolódó témák