6R sorozatú traktorok

Intelligens megoldások, több munka

A legendás vontatási teljesítményre, a megbízhatóságra és a kényelemre alapozva néhány új és még intelligensebb modellel bővítettük a 6R sorozatot. A kis alvázú 6R 150 a közepes alvázú 6R 185 kivételesen intelligens automatizálási funkciókkal és kiemelkedő szállítási teljesítménnyel egészítik ki a termékcsaládot. A 6R traktorokat kivétel nélkül úgy terveztük és gyártottuk le, hogy azok az Ön legsokoldalúbb, legkönnyebben használható és legerősebb segítőtársai legyenek.

  • 4,5 literes 4 hengeres motor
  • 135 LE (99 kW) - 177 LE (130 kW), maximális teljesítmény az Intelligens teljesítménykezeléssel (ECE-R120)
  • 6,8 l-es 6 hengeres motor
  • 192 LE (141 kW) - 234 LE (172 kW), maximális teljesítmény az Intelligens teljesítménykezeléssel (ECE-R120)
  • 6,8 l-es 6 hengeres motor
  • 223 LE (164 kW) - 259 LE (190 kW), maximális teljesítmény az Intelligens teljesítménykezeléssel (ECE-R120)
  • 6,8 l-es 6 hengeres motor
  • 281 LE (206 kW) - 301 LE (222 kW), maximális teljesítmény az Intelligens teljesítménykezeléssel (ECE-R120)

      

Tegyen többet, tegye jobban és tegye hatékonyabban. A 6R sorozat gyártásának célja az eredményesség.

Precíziós Mezőgazdaság

Precíziós Mezőgazdaság

Egy 6R sorozatú traktorban minden elő van készítve ahhoz a technológiához, amely zökkenőmentesen összekapcsolja gépet és embert, példátlan pontosságot és hatékonyságot, továbbá valódi előnyökkel járó érzékelést biztosít.

Numero 1 a szállításban

Numero 1 a szállításban

A 6R 250 típusú traktormodellünk veretlen a DLG PowerMix 2.0 szállítási tesztjén, míg az alsó-szászországi (Németország) Mezőgazdasági Kamara a 2020-ban elvégzett traktorteszt során igazolta a 6R 215 modell kivételes hatékonyságát*.

Intelligensebb homlokrakodók

Intelligensebb homlokrakodók

Könnyen és gyorsan felszerelhető rakodóink tele vannak intelligens funkciókkal – növelje termelékenységét a pozícióba való visszaállás funkcióval, fokozza a pontosságot a dinamikus mérlegeléssel és akadályozza meg az anyagveszteséget az munkaeszköz párhuzamos vezetése elektronikus funkcióval.

Fülke és vezérlés

Fülke és vezérlés

Ebben az extra tágas, 3,33 m³-es, nagyon csendes, 71 dB(A) zajszintű fülkében és az új sarokoszlop kijelzővel jobban végezheti munkáját, mint valaha. A CommandPRO™ vezérlőkar és a 11 újrakonfigurálható érintőgomb segítségével maximálisan kihasználhatja a 6R teljesítményét.

Komfort

Komfort

Őrizze meg éberségét és nyugodtan összpontosítson: A TLS™ Plus mellső kerék felfüggesztés és a HCS Plus fülkerugózás együtt a legjobb & vezetési élményt biztosítják a szántóföldön és a közúton.

ComfortSmarter hidraulika

Intelligensebb hidraulika

Növelje a termelékenységet: A még intelligensebb teljesítménykezeléssel akár 40 LE többletteljesítményt nyerhet a hidraulikus műveletek során, a hátsó hat szelektív vezérlőszelep (SCV) pedig akár 160 l/perc hidraulikus folyadékáramot is képes biztosítani a kimagasló teljesítmény érdekében.

Dőljön hátra, lazuljon el és nézze meg ezeket az érdekes videókat, hogy megtudjon mindent, amit valaha is szeretett volna a 6R sorozatról.

6R Broucher

Ismerje meg a teljes történetet

Ismerje meg a részleteket, amelyek igazán naggyá teszik a 6R sorozatot – vessen egy pillantást a 6R sorozat termékbrosúrájára.

Homlokrakodó

Homlokrakodó

Azon tűnődik, hogy itt az ideje egy rakodó beszerzésének? Tekintse meg kínálatunkat és találja meg az Önnek megfelelőt!

Precíziós Mezőgazdaság

Precíziós Mezőgazdaság

Tudjon meg többet a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiája számos alkalmazási területéről és előnyeiről.

PowerGard

PowerGard

A PowerGard aftersales csomaggal eloszlanak a karbantartás költségei.

¹ Profi Test Results, Tractor-Test “John Deere 6250R: More Vario”, 06/2018; www.profi.de DLG-PowerMix-Transport Test 2.0 (Transport application); page 10 to 16:  https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/0618_John_Deere_6250R.pdf

 

² Chamber of Agriculture Lower Saxony (Germany) tractor test 2020. “Comparing standard tractors (without Unimog) the John Deere achieved the lowest diesel consumption. [...] It is interesting that, despite the low fuel consumption, the 6215R was also the fastest when accelerating with two trailers”. Based on Tractor Test 2020, Chamber of Agriculture Lower Saxony (Germany), where 6215R John Deere AutoPowr™ was compared with Claas Axion 830 CMATIC, Deutz-Fahr 7250TTV, Fendt Vario 826, New Holland T7.270 AutoCommand and Unimog U427 (www.lwk-niedersachsen.de)