7-es sorozatú traktorok

A 2022-es International Tractor of the Year Awards (Az év traktora nemzetközi díjátadó) díjátadón a bírákat lenyűgözték a 7R 350 AutoPowr™ kiemelkedő tulajdonságai, és a nagy traktorokat tartalmazó szegmensben a versenytársai által kiállított traktorokhoz képest összesített győztesnek nyilvánították. Különösen kiemelték a 7R által kínált luxuskomfort extra tágas fülkéjét és a traktor kiváló szántóföldi teljesítményét.

      

Reaktív kormányzás

Reaktív kormányzással élmény vezetni.

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy az autóiparból már jól ismert prémium minőségű kormányzás már a 7-es sorozat traktorai esetében is elérhető: bemutatjuk a reaktív kormányzást! A kormánykerék automatikusan visszaáll a középpontba, amikor Ön befordul egy sarkon, vagy egyenesen halad a közúton. Tapasztalja meg a kivételesen kényelmes és precíz sávtartást az országúton, vagy a könnyű kormányzást a kanyarokban, a körforgalmak elhagyásakor, illetve az elágazásoknál.

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 7 sorozat használatakor.

Nehéz pótsúly csatlakoztatása – egyetlen könnyed érintéssel

Nehéz pótsúly csatlakoztatása – egyetlen könnyed érintéssel

Az új EZ Ballast lehetővé teszi a 7R sorozatú traktorok optimális pótsúlyozását, ami kifejezetten előnyös azoknak a termelőknek és bérgazdálkodóknak, akiknek gyakran kell váltaniuk a szántóföldi műveletek és közúti vontatás között. Egy gombnyomással másodpercek alatt szerelheti fel vagy le az 1,7 tonna összsúlyú pótsúlyokat, miközben ki sem kell lépnie a fülkéből.

Valódi teljesítmény

Valódi teljesítmény

Tudja meg, mekkora a valódi teljesítménye! A motorháztetőn elhelyezett matrica csupán a névleges motorteljesítményt tünteti fel. De a motorjaink akár 40%-os nyomatéknövekedést és 10% körüli, lenyűgöző maximális teljesítményt biztosítanak, amely mindig, bármilyen körülmények között elérhető.

Első osztályú kényelem a fülkében

Első osztályú kényelem a fülkében

Élvezze a kényelmes fülkét a rendkívül hatékony fülkerugózásnak, az ActiveSeat ülésünknek™ II köszönhetően, amely proaktív rezgéscsillapítással, masszázsfunkciókkal, elektronikus vezérléssel, 65°-os elforgatással, három lábtámasszal rendelkezik, ezenkívül egy immerzív, 6.1-es hangrendszer, beépített hűtőszekrény… és még sok más teszi kényelmessé a munkavégzést.

A tökéletes vezetői kezelőfelület

A tökéletes vezetői kezelőfelület

A 7 sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen és hatékonyan kezelhető az új CommandPRO™ joystickkel, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található. Az áramvonalas, ergonomikus vezetői kezelőfelület biztosítja, hogy összpontosítani tudjon a vezérlésre, és minden munkanapot kényelmesebbé és termelékenyebbé tesz.

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

Elege van a felfirkált jegyzetekből és a kijelző nyomkodásával töltött időből? A 1-Click-Go-AutoSetup funkcióval akár 50%-kal csökkentheti azt az időt, amit a szántóföldön a beállításokkal kell töltenie: az Operations Centerben előre elkészített feladatok automatikusan megjelennek a Gen5PLUS kijelzőn, amikor a traktor megérkezik az adott szántóföldre. A kezelőnek mindössze egy kattintással jóvá kell hagynia a részleteket, és már mehet is.*

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

A G5 advanced Licenses funkciókkal elérhető hatékonyság és termelékenységnövelés, az AutoTrac™ fordulóautomatizálás, az AutoTrac™ munkagép-navigáció (passzív) és a Machine Sync jövedelmezőségi és fenntarthatósági fejlesztéseket eredményeznek, amelyeket más módon nem tud elérni.

7R brosúra

Ismerje meg a teljes történetet

Ismerje meg a részleteket, amelyek igazán naggyá teszik a 7R sorozatot – vessen egy pillantást a 7R sorozat termékbrosúrájára.

PowerGard™

PowerGard™

A PowerGard™ aftersales csomaggal megoldást nyújtunk a karbantartási költségeire.

Precision AG

Precision AG

Tudjon meg többet a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiájának számos alkalmazási területéről és előnyeiről.

*Ehhez szükésges, hogy a gép rendelkezzen G5 CommandCenter, Generation 4 CommandCenter™ vagy univerzális kijelzővel (legalább SU20-3 szoftver), StarFire™ 3000 vagy újabb modellszámú vevővel, valamint JDLink™ Connect aktív előfizetéssel és John Deere Operations Center-fiókkal. Ha még nincs rajta MTG 4G, akkor szükséges annak utólagos felszerelése.