7-es sorozatú traktorok

A 2022-es International Tractor of the Year Awards (Az év traktora nemzetközi díjátadó) díjátadón a bírákat lenyűgözték a 7R 350 AutoPowr™ kiemelkedő tulajdonságai, és a nagy traktorokat tartalmazó szegmensben a versenytársai által kiállított traktorokhoz képest összesített győztesnek nyilvánították. Különösen kiemelték a 7R által kínált luxuskomfort extra tágas fülkéjét és a traktor kiváló szántóföldi teljesítményét.

      

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 7R sorozat használatakor.

Nehéz pótsúly csatlakoztatása – egyetlen könnyed érintéssel

Nehéz pótsúly csatlakoztatása – egyetlen könnyed érintéssel

Az új EZ Ballast lehetővé teszi a 7R sorozatú traktorok optimális pótsúlyozását, ami kifejezetten előnyös azoknak a termelőknek és bérgazdálkodóknak, akiknek gyakran kell váltaniuk a szántóföldi műveletek és közúti vontatás között. Egy gombnyomással másodpercek alatt szerelheti fel vagy le az 1,7 tonna összsúlyú pótsúlyokat, miközben ki sem kell lépnie a fülkéből.

Valódi teljesítmény

Valódi teljesítmény

Tudja meg, mekkora a valódi teljesítménye! A motorháztetőn elhelyezett matrica csupán a névleges motorteljesítményt tünteti fel. De a motorjaink akár 40%-os nyomatéknövekedést és 10% körüli, lenyűgöző maximális teljesítményt biztosítanak, amely mindig, bármilyen körülmények között elérhető.

Első osztályú kényelem a fülkében

Első osztályú kényelem a fülkében

Élvezze a kényelmes fülkét a rendkívül hatékony fülkerugózásnak, az ActiveSeat ülésünknek™ II köszönhetően, amely proaktív rezgéscsillapítással, masszázsfunkciókkal, elektronikus vezérléssel, 65°-os elforgatással, három lábtámasszal rendelkezik, ezenkívül egy immerzív, 6.1-es hangrendszer, beépített hűtőszekrény… és még sok más teszi kényelmessé a munkavégzést.

A tökéletes vezetői kezelőfelület

A tökéletes vezetői kezelőfelület

A 7R sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen és hatékonyan kezelhető az új CommandPRO™ joystickkel, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található. Az áramvonalas, ergonomikus vezetői kezelőfelület biztosítja, hogy összpontosítani tudjon a vezérlésre, és minden munkanapot kényelmesebbé és termelékenyebbé tesz.

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

Elege van a felfirkált jegyzetekből és a kijelző nyomkodásával töltött időből? A 1-Click-Go-AutoSetup funkcióval akár 50%-kal csökkentheti azt az időt, amit a szántóföldön a beállításokkal kell töltenie: az Operations Centerben előre elkészített feladatok automatikusan megjelennek a Gen5PLUS kijelzőn, amikor a traktor megérkezik az adott szántóföldre. A kezelőnek mindössze egy kattintással jóvá kell hagynia a részleteket, és már mehet is.*

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

A CommandCenter Premium aktiválási funkciókkal elérhető hatékonyság és termelékenységnövelés, az AutoTrac™ fordulóautomatizálás, az AutoTrac™ munkagép-navigáció (passzív) és a Machine Sync jövedelmezőségi és fenntarthatósági fejlesztéseket eredményeznek, amelyeket más módon nem tud elérni.

7R brosúra

Ismerje meg a teljes történetet

Ismerje meg a részleteket, amelyek igazán naggyá teszik a 7R sorozatot – vessen egy pillantást a 7R sorozat termékbrosúrájára.

PowerGard™

PowerGard™

A PowerGard™ aftersales csomaggal megoldást nyújtunk a karbantartási költségeire.

Precision AG

Precision AG

Precíziós mezőgazdasági megoldásaink távoli szoftverfrissítéseket és olyan felbecsülhetetlen értékű funkciókat tartalmaznak, mint a távoli kijelző-hozzáférés (RDA) a termelékenység növelése, valamint az Expert Alerts funkció a hasznos üzemidő növelése érdekében.

*A gépen kell lennie Gen4 CommandCenter™ vagy univerzális kijelzőnek (legalább SU20-3 szoftvernek), StarFire™ 3000/6000/7000 antennának, valamint JDLink™ Connect aktív előfizetés és John Deere Operations Center-fiók is szükséges. Ha még nincs rajta MTG 4G, akkor utólagos felszerelésre van szükség.