7R 310Traktor

  • 341 LE (251 kW) Max. teljesítmény (ECE-R120) + 11 LE (8 kW) IPM
  • 9,0 l-es 6 hengeres motor
  • 11,4 t és 2 925 m tengelytáv
  • Új CommandView Cab vezetőfülke ActiveSeat II aktív üléssel, érintőképernyős rádióval és új CommandPRO joystickkel
  • Új Precision Ag megoldások
Reaktív kormányzás

Reaktív kormányzással élmény vezetni.

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy az autóiparból már jól ismert prémium minőségű kormányzás már a 7-es sorozat traktorai esetében is elérhető: bemutatjuk a reaktív kormányzást! A kormánykerék automatikusan visszaáll a középpontba, amikor Ön befordul egy sarkon, vagy egyenesen halad a közúton. Tapasztalja meg a kivételesen kényelmes és precíz sávtartást az országúton, vagy a könnyű kormányzást a kanyarokban, a körforgalmak elhagyásakor, illetve az elágazásoknál.

Még több lehetőség

Használja a 7R-t szélesebb és magasabb első és hátsó gumiabroncsokkal a nagyobb felfekvő felület és vonóerő érdekében. A megnövelt kormányzási kapacitás könnyedén kezeli az előre felszerelt munkagépeket és az új 710 mm-es elülső gumiabroncsokat. Hozza ki a legtöbbet a földjéből, és készítse elő szántóföldjét a legmagasabb terméshozamokra a megfelelő talajműveléssel.

KÉNYELMES HALADÁS

Az új ActiveSeat II ülés a gyors reakciójú elektromos felfüggesztésének köszönhetően elnyeli a függőleges mozgás akár 90%-át is. Élvezze a legkiválóbb menetstabilitást még a legnehezebb körülmények között is.

A 6,5“-os, legkorszerűbb, Apple CarPlay-jel és Android Auto ellátott érintőképernyős rádió kiváló szórakozási lehetőségeket biztosít, amelyek közül kényelmesen válogathat az érintőképernyőn.

Az 7-es sorozatú

Húzza el a forgatást

Bent a kabin nézet

7-series-tractor