7R 310Traktor

  • 341 LE (251 kW) Max. teljesítmény (ECE-R120) + 11 LE (8 kW) IPM
  • 9,0 l-es 6 hengeres motor
  • 11,4 t és 2 925 m tengelytáv
  • Új CommandView Cab vezetőfülke Active Seat II aktív üléssel, érintőképernyős rádióval és új CommandPRO joystickkel
  • Új Precision AG megoldások
Reaktív kormányzás

Reaktív kormányzással élmény vezetni.

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy az autóiparból már jól ismert prémium minőségű kormányzás már a 7-es sorozat traktorai esetében is elérhető: bemutatjuk a reaktív kormányzást! A kormánykerék automatikusan visszaáll a középpontba, amikor Ön befordul egy sarkon, vagy egyenesen halad a közúton. Tapasztalja meg a kivételesen kényelmes és precíz sávtartást az országúton, vagy a könnyű kormányzást a kanyarokban, a körforgalmak elhagyásakor, illetve az elágazásoknál.

7R sorozat. Nagyobb távolság

NAGYOBB TÁVOLSÁG

A 7R sorozat alacsony összsúlya és magas névleges teljesítménye biztosítja e traktorok kivételes teljesítménysűrűségét. Ez az mozgékony traktor nemcsak hogy felgyorsítja a szállításokat, hanem előremozdítja vállalkozását is.

Az új StarFire 7500 beépített antenna minden eddiginél gyorsabban biztosít sosem látott jelpontosságot, gyári beállítással és lopás elleni védelemmel is rendelkezik.

KÉNYELMES HALADÁS

Az új Active Seat II ülés a gyors reakciójú elektromos felfüggesztésének köszönhetően elnyeli a függőleges mozgás akár 90%-át is. Élvezze a legkiválóbb menetstabilitást még a legkeményebb körülmények között is.

A 6,5“-os, legkorszerűbb, Apple CarPlay-jel ellátott érintőképernyős rádió kiváló szórakozási lehetőségeket nyújt, amelyek közül kényelmesen válogathat az érintőképernyőn.

7R 310 Traktor

Húzza el a forgatást

Bent a kabin nézet

Húzza el a forgatást