Permetezőgép alkatrészei

Fúvókák
Permetezőgép-alkatrészek

Napjainkban a permetezés összköltségének több mint hatvan százalékát a vegyszer ára teszi ki. Hogy minden egyes vízcseppet hasznosítani tudjunk, elsőrendű fontosságú a pontos időzítés és a megfelelő vegyszerek használata. A másik kulcsfontosságú tényező a permetezőgép, amely az Ön elvárásainak megfelelően működik. Ez azzal magyarázható, hogy a John Deere permetezőgépeket mindig is úgy gyártották, hogy felülmúlhatatlan megbízhatóságot, minőséget és teljesítményt nyújtsanak. Azonban a legmegbízhatóbb és legerősebb permetezőgépek is igénylik a rendszeres karbantartást és ápolást.

Ezért’ válasszon mindig eredeti John Deere permetező-alkatrészeket. A szórófejektől és a javítókészletektől kezdve a tisztító szerszámokig és a kalibráló műszerekig bezárólag azokat kizárólag az Ön John Deere permetezőgépéhez terveztük, gyártottuk le és vizsgáltuk be.

A vizes rendszer karbantartása

A vizes rendszer karbantartása

Szórófejek széles választékát kínáljuk különböző méretekben és zárósapkákkal, amelyek megfelelnek az Ön egyéni igényeinek és lehetővé teszik a konkrét feladathoz illő optimális szórófej kiválasztását.