holografikus motoros munkagép értesítésekkel

Az intelligensebb üzletvitel

A föld egy rajzolt kéz tenyerében nyugszik

2022. évi fenntarthatósági jelentés

A 2022. évi fenntarthatósági jelentés a John Deere azon elkötelezettségét mutatja, hogy fenntartható eredményeket hozzon létre az ügyfelek, alkalmazottak, kereskedők, beszállítók, részvényesek és közösségek számára szerte a világon. A jelentés a 2023-as fenntarthatósági céljaink elérése felé tett előrehaladást is részletesen bemutatja, kitér a „Leap Ambitions" célkitűzéseinkre, továbbá feltárja a környezetvédelmi, társadalmi és irányítási prioritásokat.

A jó ereje

Újra felfedezett működési modellünk és a megújított magasabb rendű célok által vezérelve a John Deere állampolgári stratégiája még erősebbé válik, és merész elkötelezettségeket tartalmaz. Az üzleti tevékenységünk középpontjában álló alkalmazottaink pedig A jó ereje révén gyakorolnak hatást a közösségeikre és az egész világra.

Tudjon meg többet az állampolgári felelősségvállalásról az egyesült államokbeli weboldalunkon>

Környezetvédelem

A John Deere vállalatnál az új technológiák felfedezése segít megtartani a környezetvédelmi hatás csökkentésére vonatkozó ígéretünket, miközben növeli ügyfeleink hatékonyságát és termelékenységét.

Környezettudatos tervezés >

Társadalom

A változatos csapatok jobb ötletekkel jönnek elő és jobb döntéseket hoznak, ezzel elősegítve, hogy innovatívabb termékeket hozzunk létre, és beváltsuk a magasabb rendű céljainkkal kapcsolatos ígéreteinket.

Az innovátorok kultúrája >

virágos animáció

Irányítás

A megbízhatóság, a minőség, az elkötelezettség és az innováció azok az alapvető értékek, amelyek alapján alkalmazottaink, az érdekelt felek és a beszállítóink végzik üzleti tevékenységüket.

Vállalatirányítás >

Vállalati irányelvek >