Intelligens gazdálkodási megoldások

Intelligens gazdálkodási megoldások

Gazdálkodói útja itt kezdődik


Ha szeretne elmélyülni a precíziós mezőgazdaságban, jó helyen jár!

A John Deere precíziós gazdálkodási technológia könnyen használható, és egész évben támogatja a mezőgazdasági műveletek tervezésében, nyomon követésében, végrehajtásában és elemzésében. Emellett jobban felkészül az éghajlatváltozás által a mezőgazdaság jövőjét érintő kihívások megértésére és kezelésére is.

Nagyobb terméshozamok

Nagyobb terméshozamok

A precíziós gazdaság lehetővé teszi a vetőmag, a műtrágya, a vegyszerek és egyéb összetevők mennyiségének optimalizálását a szántóföldek egyéni igényeinek és a terméshozamok maximalizálásának érdekében.

Jobb pénzügyi irányítás

Jobb pénzügyi irányítás

Az intelligens gazdálkodási technológiák értékes kezelési információkat szolgáltatnak a géphasználatról és a fogyasztásról, amely átláthatóbbá teszi a költségeket és elősegíti a döntéshozatalt.

Jobb fenntarthatóság

Jobb fenntarthatóság

A precíziós mezőgazdaság jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, valamint a fenntarthatóbb gazdálkodás érdekében az olyan inputanyagok túlzott kijuttatását, mint a műtrágya és a vegyszerek.

Navigációs megoldások

Navigációs megoldások

Nincs kihagyás, nincs átfedés – kövesse ugyanazokat a navigációs nyomvonalakat minden alkalommal, és mindezt teljes mértékben kormányzás nélkül. Rendkívül nagy pontosságot kínálunk: bővítettük a navigációs kínálatunkat minden berendezési márkán használható megoldásokkal.

Navigációs megoldások

Automatizálási rendszerek

Szüntesse meg az ismétlődő feladatok okozta stresszt vezérlőinkkel és programozható eszközeinkkel. Segítenek optimalizálni a gép teljesítményét és kiküszöbölni a költséges hibákat.

Helyspecifikus gazdálkodás

Helyspecifikus gazdálkodás

Ismerje meg, hogyan használja fel a rendszer a több forrásból származó táblaadatokat a változtatható kijuttatási térképek létrehozásához, amelyek lehetővé teszik a tábla egyes területeinek kezelését a növekedés és a terméshozamok javítása érdekében.

A John Deere megkönnyíti a precíziós mezőgazdaságot

Létrehoztunk egy rövid videósorozatot, amelyek bemutatják a precíziós gazdálkodási eszközeink néhány előnyét. Görgessen végig a jobb oldalon lévő listán, hogy megtalálja az Önt érdeklő területet.