Expert Check

Expert Check – Fenntartjuk a teljesítményt

Több hasznos üzemidő, maximális teljesítmény és alacsonyabb költségek minden géptípushoz. A John Deere Expert Check szolgáltatása segít, hogy a gépei készen álljanak az elkövetkező szezonra.

Előzze meghibásodásokat

Előzze meghibásodásokat

Az időszerű ellenőrzésekkel rengeteg pénzt spórolhat meg. Egy kemény szezon után a gépnek szüksége van egy ellenőrzésre, hogy készen álljon a következő szezonra. Szakértőink teszteket végeznek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden alkatrész készen áll a zökkenőmentes működésre. A gyárilag igazolt ellenőrzési lista mindent magában foglal, amire szüksége van a biztonság és a hasznos üzemidő szempontjából.

Expert Check minden géptípushoz

Expert Check minden géptípushoz

Expert Check szolgáltatásunk több mint 30 John Deere gépmodellhez áll rendelkezésre, például traktorokhoz, kombájnokhoz, bálázókhoz, permetezőgépekhez, gyepápoló berendezésekhez és önjáró szecskázógépekhez. Gondoskodjon a maximális hasznos üzemidőről és teljesítményről, valamint az alacsony költségek fenntartásáról, függetlenül a gépek életkorától!

hasznos üzemidő

Hasznos üzemidő

Maximalizálja berendezései rendelkezésre állását az állásidő akár 90%-os csökkentésével. Bízzon bennünk: mi segítünk gépei zavartalan működtetésében, így Ön arra összpontosíthat, ami a leginkább számít – a saját vállalkozására.

Üzemeltetési költség

Üzemeltetési költség

Előzze meg a járulékos károkat, és csökkentse az üzemeltetési költségeket a szakképzett tecnikusaink által végzett megelőző jellegű ellenőrzések igénybe vételével. Technikusaink alaposan megvizsgálják a használt John Deere-traktorait, meghibásodásokat keresve.

Kényelem

Kényelem

Élvezze a maximális kényelmet a fülke és az első tengely felfüggesztési rendszerének irányításával, hogy zökkenőmentesen és kényelmesen haladhasson még a legnehezebb munkakörülmények között is.

Kerülje el az állásidőt

Kerülje el az állásidőt

Ha a termények betakarításáról van szó, nincs vesztegetnivaló idő. A John Deere technikusai megfelelően képzettek, továbbá hozzáférhetnek a gyári eszközökhöz, elemzésekhez és szoftverekhez, hogy segítségükkel megvizsgálhassák gépei állapotát. Ez akár 90%-kal is csökkentheti az állásidő kockázatát.

Tökéletes eredmények

Tökéletes eredmények

A szezonális gépek teljesítménye kulcsfontosságú a legjobb eredmények garantálásához. Figyeljen oda a következőkre: optimális vágási minőség az önjáró szecskázógépek esetében, cséplési teljesítmény és leválasztás a kombájnok esetében, szóráskép és precizitás a permetezőgépek esetében, valamint a bálák minősége és rendszeressége a körbálázók esetében.

Alacsonyabb üzemeltetési költségek

Alacsonyabb üzemeltetési költségek

A laza feszítőszerkezet károsíthatja a szíjat és a hajtótárcsát, ez pedig még több javítást jelent Önnek. Jobb, ha időben leállítja ezt a láncreakciót, és megelőzi az állásidőt a John Deere által nyújtott Expert Check szolgáltatással.

hasznos üzemidő

Hasznos üzemidő

Maximalizálja gyepgondozó berendezései rendelkezésre állását az állásidő akár 90%-os csökkentésével. Bízzon bennünk: mi segítünk gépei zavartalan működtetésében, így Ön arra összpontosíthat, ami a leginkább számít – a saját vállalkozására.

Biztonság

Biztonság

Természetesen az alkalmazottai és a saját biztonsága is kiemelkedő fontosságú. Gondoskodjon a biztonságáról és vegye igénybe a John Deere Expert Check szolgáltatását, amely által többek között a következőket ellenőrizheti: világítás, ülés és biztonsági öv, védőburkolatok, fékek,  rakodók, kerékcsavarok és még sok más alkatrész.

Teljesítmény

Teljesítmény

Jól gondoljuk, hogy a gyep a legértékesebb befektetése? Ezt azt jelenti, hogy fontos odafigyelni a megfelelő gondozásra. Ellenőriztesse gyepgondozó berendezéseinek vágóminőségét a John Deere Expert Check szolgáltatással, és tapasztalja meg az általa jelentett különbséget.

Minden betekarítógépünk esetében igénybe vesszük az Expert Check szolgáltatást. Az alapos vizsgálat biztosítja számunkra, hogy jól felkészültünk az elkövetkező szezonra.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

További források

Connected Support™

Kapcsolja össze vállalkozását a sikerrel. Connected Support szolgáltatásunk észleli a potenciális meghibásodásokat, és valós idejű diagnosztikai adatok elküldésével figyelmeztetheti is kereskedőjét a probléma megoldására. Segítünk, hogy a berendezései zökkenőmentesen működjenek.

További információk