Gyalogvezetésű fűnyírók és pázsitnyíró traktorok

Riding Greens Mower

 

 

Lenyűgözően egyenletes vágás

Minden elsőosztályú golfpályához elsőrangú gyepre van szükség, ezért a John Deere fűnyírókat úgy tervezték, hogy rendkívül egyenletes vágást biztosítsanak. A gyalogvezetésű pályafűnyírók ideálisak az egyenetlen talaj követéséhez, míg a traktorokkal nagyobb terület nyírható meg kevesebb idő és erőfeszítés mellett.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Gyengéd a gyeppel, mégis precízen vág

A masszív acélcsöves vázzal, az alacsony profilú gumiabroncsokkal és a széles kerekekkel a fűnyíróink kímélik az értékes gyepet. A tágas vezetőállások és a könnyen hozzáférhető kialakítás leveszi a kezelők és szerviztechnikusok válláról a nyomást.

2500E, Close Up, Golfpálya, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, Golf és Sport

A dupla gördülés csökkentése

A gumiabroncsok a vágóegységek belsejében helyezkednek el, hogy csökkentsék vagy megszüntessék a kettős gördülést egyenes vonalú haladás esetén.

2500B, Close Up, Golfpálya, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, Golf és Sport

KIVÁLÓ TALAJFELSZÍN-KÖVETÉS

Az egyedülálló gömbcsukló-felfüggesztési rendszer kivételes felszínkövetést biztosít, akár 18  fokos oldalirányú mozgással.

220 E-Cut hibrid, pálya, golfpálya, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, golf és sport

Egy lépéssel közelebb a tökéletes gyephez

A pázsit minősége az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek. A gyalogvezetésű hengerkéses fűnyírógépeink olyan kíméletes és precíz vágást biztosítanak, amely mind a játékosokat, mind a csapatot lenyűgözi, nem beszélve a teljesítményről, amelyre ön éveken át számíthat.

220SL, Kezelői vezérlés, Studio, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, Golf és sport

Egyszerű kezelés

A karok előremozdítása lehetővé teszi az egyszerű és hatékony irányítást, a beépített biztonsági kapcsoló pedig érzékeli, ha a kezelő nincs az ülésben, és automatikusan megállítja a gépet és a hengert is. A hajlított kormányrúd tovább fokozza a kezelő kényelmét.

E-Cut elektromos

E-Cut™ elektromos

58 V-os lítiumion akkumulátor hajtja meg a 185-ös és 225-ös E-Cut™ gyalogvezetésű, hengerkéses fűnyírót. Ezek a fűnyírók egy töltéssel több mint 4500 m²-es felületet képesek karbantartani.

E-Cut hibrid, Studio, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, golf és sport

E-Cut™ Hybrid

Az elektromos motollahajtás azt jelenti, hogy Ön mindig ideális 2200  f/p fordulatszámon dolgozik, még lejtőkön vagy a motorterhelés változásakor is. Tolatás esetén csak nyomja meg a gombot a motolla irányának megfordításához – ilyen egyszerű.

SL PrecisionCut, Studio, Close Up, gyalogvezetésű és traktoros fűnyírók, golf és sport

SL PrecisionCut™

Az összes SL PrecisionCut™ gyalogvezetésű fűnyíró kettős lánchajtással és előre szerelt forgásponttal rendelkezik, hogy minimalizálja a kezelő hatását az elülső henger nyomására, és segítse a lehető legegyenletesebb vágást.

Gyalogvezetésű fűnyírók termékcsaládja

ModellMOTORMAXIMÁLIS NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY A SAE J1349* SZERINTVÁGÁSSZÉLESSÉGMOTOLLA

Lítiumion akkumulátor

58 V, 3,56 kWh

46 cm (18")

Standard motollák, 11 kés, 127 mm (5")

Lítiumion akkumulátor

58 V, 3,56 kWh

56 cm (22")

Standard motollák, 11 kés, 127 mm (5")

Márkakereskedő keresése

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

Márkakereskedő keresése

* A motor gyártója a lóerőt és nyomatékot csak összehasonlító adatként közli. A tényleges üzemi lóerő és nyomaték ennél kisebb. További tájékoztatás a motor gyártójának weboldalán található.