KLÍMASZABÁLYOZÁS

Gator többcélú jármű XUV865M klímaszabályozás

 

 

Ön a felelős

Az időjárást nem tudja ellenőrzése alatt tartani, a munkakörnyezetét viszont igen. Fűtés és váltóáram rendelkezésre áll az XUV865M és az XUV835M típusokon – a nagyobb kényelem és biztonság érdekében, bármilyen időjárási körülmények között.

 

Erős fűtő és légkondicionáló rendszer

A műszerfalon található négy ventilátor, a négy levegőztetési mód, és a három sebességes ventilátor lehetővé teszi, hogy hatékony fűtő és légkondicionáló rendszer (HVAC) segítségével egész évben az igényeinek megfelelően szabályozza a hőmérsékletet. A műszerfal közepén elhelyezett, személygépjárművekre jellemző kezelőszerveket mind a kezelő, mind pedig az utas kényelmesen elérheti.

     

Gator többcélú jármű XUV865M XUV835M klímaszabályozás, közelkép, meleg hideg

Egyszerűen és kényelmesen

Változtassa a hőmérsékletet a praktikus hőmérséklet-szabályozó gombbal: balról jobbra forgatva a melegebb, jobbról balra a hidegebb érték állítható be.

Az Ön igényeihez igazítva

Négy hatékony légáramlási mód (műszerfali szellőzőnyílások, műszerfali és padlószellőző nyílások, jégtelenítő szellőzőnyílások, jégtelenítő és padlószellőző nyílások) állandó légáramot biztosít, függetlenül attól, hogy a fűtő-, légkondicionáló és hűtőberendezés kompresszora be- vagy kikapcsolt állapotban van-e.

Gator többcélú jármű XUV865M XUV835M Winter Hunter klímaszabályozás

Nincs várakozás

A szélvédő műszerfal tetejére szerelt szellőzőnyílásai hatékony légáramot és gyors leolvasztást biztosítanak.

     

Gator többcélú jármű XUV865M XUV835M klímaszabályozás, közelkép, azonnali elégedettség

Azonnali elégedettség

A fűtő-, szellőző- és légkondicionáló berendezés kompresszornak kényelmes be-ki gombja azt jelenti, hogy Ön egyetlen gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja a klímaberendezést.

 

Kapcsolódó témák