MINŐSÉGET NYÚJTANI

Gator, gyár, kezelő

 

 

A John Deere Horicon Works wisconsini (USA) gyártóüzemében vadonatúj létesítmény biztosítja a dolgozók számára az általuk készített, és a világ minden részében élő igényes vásárlóknak szállított Gator haszongépjárművek minőségének teljes ellenőrzését.

Gator univerzális járművek, szerelősor, gyár

Akinek olyan mértékben szívügye a minőség, mint ’a Gator haszongépjárműveinket gyártó dolgozóinknak, teljesen természetes, hogy mindent maga szeretne csinálni. A John Deere Horicon gyártóüzemünknél történt jelentős bővítés után szakképzett személyzetünk képes is erre! Az új, 125 000 m2-es létesítményben először vált lehetővé az összeszerelési és a szállítási műveletek egyesítése egy fedél alatt, így alkalmazottaink
mindkét folyamatot teljes ellenőrzésük alatt tarthatják.

“Ez a bővítés valódi változást jelent abban, ahogy eddig dolgoztunk, ” mondja nevetve a gyárigazgató, Steve Johnson. “Mostantól minden Gator járművet feltehetünk a szerelőszalagunkra és mindaddig ott tarthatjuk, amíg el nem készül úgy, ahogy a kereskedő megrendelte azt, hogy elszállíthassuk a világ bármely pontjára.”

Az új gyártelep – az első nagyobb bővítés a Horiconnál több mint harminc év alatt – logikus válasz a Gator járművek iránti növekvő globális keresletre. Két különálló művelet egyesítésével egyszerűsíti a teljes szállítási folyamatot, és szakképzett munkásainknak lehetőséget nyújt arra, hogy meggyőződjenek arról, hogy minden így van.

Gator univerzális járművek, szerelősor, gyár, kezelő
Gator univerzális járművek, szerelősor, gyár, kezelő

Az újonnan kibővített létesítményben rengeteg a hely a következő 10–15 évre, így egy ideig nem lesz gondunk.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator univerzális járművek, szerelősor, gyár, kezelő, részletek

Az időm mintegy 40  százalékát a műhelyben töltöm, mert ez az a hely, ahol a minőség testet ölt.

STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator univerzális járművek, szerelősor, gyár

Ha ez a menedzsmentre jellemző szakzsargonként hangzana, annak az az oka, hogy az utóbbi években sok nagyvállalatnál hasonló szemlélet honosodott meg, gyakran japán gyártók példája alapján. A Horiconnál az a különbség, hogy a stratégia organikusan növekszik 156 éve, és bele van égve a gyári DNS-be. A John Deere-nél valóban sokan harmadik vagy negyedik generációs alkalmazottak. Igazi családias hangulat uralkodik, és a folytonosság érzése, amely bizonyossá teszi, hogy a standardok soha nem vesznek el az idő múlásával.

Egyszerűen szólva: senki nem alkalmaz semmiféle ‘gyors’ vagy ideiglenes megoldást, mivel – ahogy azt Steve fanyarul megjegyzi – “jól tudják, hogy még akkor is itt lesznek, amikor egy rosszul összeszerelt gépet visszaküldenek javításra.”

Ebben az értelemben az új gyártelep a tökéletes korszerűsítést jelenti egy olyan csapat számára, amely szeretné jól végezni a dolgát. A Horicon-nál dolgozók lelkesedésből valójában a vásárló profitál a legtöbbet. A modelltől és annak műszaki adataitól függetlenül Ön nyugodtan hátradőlhet, mert Steve és kollégáinak figyelme mindenre kiterjed, hogy biztosítsák az Ön új Gator járművének gyors, pontos, és az Ön által megrendelt formában történő megérkezését.

Gator univerzális járművek, gyár, parkoló