Permetezőgépek

sprayer-easy

Nem nehéz precíznek lenni

Permetezőgépeink kialakításuknak köszönhetően egyszerűvé teszik a pontos permetezést.
Számos olyan funkcióval szolgálnak, amelyekkel időt takaríthat meg: ilyen például a PowrSpray Active Pause, az AutoSetup Air Purge és még sok más.
Kérjen bemutatót a kereskedőjétől, és nézze meg saját szemével, milyen egyszerű precíznek lenni.

M700(i) sorozat

M700(i) sorozat

Az M700 (i) sorozat permetezőgépei egyesítik magukban az egyszerű, hibamentes permetezést a legkorszerűbb technológiával a kiemelkedő teljesítmény érdekében.

R700i sorozatú vontatós permetezőgépek

R700i sorozat

Az R700i sorozat kompakt formátumban kínálja a nagyobb modellek fejlett permetezési funkcióit; kialakításának köszönhetően minden körülmények között gyors, pontos és nagy hatásfokú permetezést biztosít.

M900(i) sorozat

M900(i) sorozat

Az általunk forgalmazott M900 (i) sorozatú permetezőgépek nagy teljesítményűek, intuitívan kezelhetők és könnyen használhatóak a precíz kijuttatáshoz.

R900i sorozat

R900i sorozat

Az általunk forgalmazott R900i sorozatú permetezőgépek kiváló teljesítményt nyújtanak, és minden újítást felvonultatnak, amire csak szüksége lehet.

R41 sorozat

R41 sorozat

Az R41 sorozat permetezőgép meggyőző szállítási teljesítményt nyújtanak; az általunk forgalmazott teljesen Stage V kompatibilis, 6 hengeres PowerTech PVS 6,8 l motorral vannak felszerelve. Saját igényeihez igazíthatja.

 

R41 sorozat 40i/50i permetezőgépekkel

R41 sorozat 40i/50i permetezőgépekkel

Tapasztalja meg az R41 sorozat teljesítményét, sokoldalúságát és sebességét a 40i/50i permetezőgépekkel, amelyek a legújabb technológiai megoldásokkal vannak felszerelve a maximális termelékenység és hatékonyság érdekében.

 

see-and-spray-image

Bemutatjuk a See & Spray Select™ rendszert!

Forradalmian új videokamerás permetező technológiánk jelentősen csökkenti a gyomirtószerek használatát, és növeli a terméshozamot a hagyományos teljes felületű szántóföldi permetezéshez képest. A See and Spray Select™ rendszer érzékeli a gyomokat a kopár földterületen vagy a sorok között az olyan termények esetében, mint például a cukorrépa, a nagy sortávú repce, a kukorica vagy a burgonya. A videokamera adatainak valós idejű feldolgozásának, valamint a PowrSpray™ technológiának és az önálló szórófejvezérlésnek köszönhetően a gyomirtószert azonnal kijuttatja a szántóföldre.