Automatizálási rendszerek

Automatizálási rendszerek

Időt és stresszt takaríthat meg az ismétlődő feladatok esetén

Az automatizálási eszközök megszüntetik az unalmas, ismétlődő feladatokat, és lehetővé teszik, hogy időt töltsön a vállalkozása irányításával. Akkor is hasznosak, ha részmunkaidős vagy kevésbé tapasztalt gépkezelőkre támaszkodik. Az automatizálás mindig kiváló munkát biztosít.

Zökkenőmentesen integrált

Zökkenőmentesen integrált

Minden részegységünk áthelyezhető, még akkor is, ha az Ön gépe nem a John Deere zöld és sárga színeiben pompázik: így is élvezheti a John Deere precíziós gazdálkodási technológia előnyeit.

Könnyen használható

Könnyen használható

Minden alkatrészt és szoftvert mi hozunk létre. Gazdálkodókkal közösen és gazdálkodóknak tervezett alkatrészeink és szoftvereink könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

Mérhető jövedelmezőség

Mérhető jövedelmezőség

Adatait a John Deere Operations CenterTM biztonságosan tárolja a gép hatékonysága, a terméshozamok és számos más tényező részletes elemzésére a jövedelmezőségének támogatása érdekében.

Connected Support szolgáltatás

Connected Support szolgáltatás

Az intelligens gazdálkodás nemcsak a precíziós mezőgazdaságról szól. Ugyanilyen fontos a gépek működési idejének maximalizálása is. A kereskedője által biztosított John Deere Connected Support™ egy sor gépadatfigyelő és proaktív szolgáltatást biztosít, amelyek segítik a tevékenysége fenntartását, függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő.

A John Deere megkönnyíti a precíziós mezőgazdaságot

Létrehoztunk egy rövid videósorozatot, amelyek bemutatják a precíziós gazdálkodási eszközeink néhány előnyét. Görgessen végig a jobb oldalon lévő listán, hogy megtalálja az Önt érdeklő területet.

Helyspecifikus gazdálkodás

Helyspecifikus gazdálkodás

Ismerje meg, hogyan használja fel a rendszer a több forrásból származó táblaadatokat a változtatható kijuttatási térképek létrehozásához, amelyek lehetővé teszik a tábla egyes területeinek kezelését a növekedés és a terméshozamok javítása érdekében.

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

A precíziós gazdálkodás megkezdéséhez pusztán egy műholdvevőre, kijelzőre, JDLink™ kapcsolatra és a John Deere Operations Center™ felületen létrehozott fiókra van szüksége. A John Deere Operations Center™ felületét ráadásul ingyen használhatja!

Navigációs megoldások

Navigációs megoldások

Nincs kihagyás, nincs átfedés – kövesse ugyanazokat a navigációs nyomvonalakat minden alkalommal, és mindezt teljes mértékben kormányzás nélkül. Rendkívül nagy pontosságot kínálunk: bővítettük a navigációs kínálatunkat minden berendezési márkán használható megoldásokkal.