Helyspecifikus gazdálkodás

site-specific-farming

Juttassa ki a megfelelő adagot a megfelelő helyre

A helyspecifikus gazdálkodás átalakíthatja a gazdasági működését azzal, hogy csak pontosan oda juttatja ki a különböző inputokat, mint a vetőmag, a vegyszerek és a műtrágya, ahol szükség van rájuk. A John Deere precíziós gazdálkodási technológiák és analitikai menedzsmenteszközök kombinációjával ez új szintű megértést és pontosságot biztosít a gazdaságának.

Automata szakaszvezérlés

Automata szakaszvezérlés

A táblafeltérképezési adatok segítségével a munkagép részei be- és kikapcsolnak a pontos bemeneti egységek szabályozása érdekében.

Változtatható arányú kijuttatás

Változtatható arányú kijuttatás

Pontosan szabályozza a vetőmagok, a műtrágya vagy a vegyszerek mennyiségét a terméshozamok optimalizálása érdekében.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Fedélzeti laboratórium a silótakarmány, a trágya és a búza valós idejű beltartalmi méréséhez..

Zökkenőmentesen integrált

Zökkenőmentesen integrált

Minden részegységünk áthelyezhető, még akkor is, ha az Ön gépe nem a John Deere zöld és sárga színeiben pompázik: így is élvezheti a John Deere precíziós gazdálkodási technológia előnyeit.

Könnyen használható

Könnyen használható

Minden alkatrészt és szoftvert mi hozunk létre. Gazdálkodókkal közösen és gazdálkodóknak tervezett alkatrészeink és szoftvereink könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

Mérhető jövedelmezőség

Mérhető jövedelmezőség

Adatait a John Deere Operations CenterTM biztonságosan tárolja a gép hatékonysága, a terméshozamok és számos más tényező részletes elemzésére a jövedelmezőségének támogatása érdekében.

Connected Support szolgáltatás

Connected Support szolgáltatás

Az intelligens gazdálkodás nemcsak a precíziós mezőgazdaságról szól. Ugyanilyen fontos a gépek működési idejének maximalizálása is. A kereskedője által biztosított John Deere Connected Support™ egy sor gépadatfigyelő és proaktív szolgáltatást biztosít, amelyek segítik a tevékenysége fenntartását, függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő.

A John Deere megkönnyíti a precíziós mezőgazdaságot

Létrehoztunk egy rövid videósorozatot, amelyek bemutatják a precíziós gazdálkodási eszközeink néhány előnyét. Görgessen végig a jobb oldalon lévő listán, hogy megtalálja az Önt érdeklő területet.

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

A precíziós gazdálkodás megkezdéséhez pusztán egy vevőre, kijelzőre, JDLink™ kapcsolatra és a John Deere Operations Center™ felületen létrehozott fiókra van szüksége. A John Deere Operations Center™ felületét ráadásul ingyen használhatja!

Navigációs megoldások

Navigációs megoldások

Nincs kihagyás, nincs átfedés – kövesse ugyanazokat a navigációs nyomvonalakat minden alkalommal, és mindezt teljes mértékben kormányzás nélkül. Rendkívül nagy pontosságot kínálunk: bővítettük a navigációs kínálatunkat minden berendezési márkán használható megoldásokkal.

Automatizálási rendszerek

Automatizálási rendszerek

Szüntesse meg az ismétlődő feladatok okozta stresszt vezérlőinkkel és programozható eszközeinkkel. Segítenek optimalizálni a gép teljesítményét és kiküszöbölni a költséges hibákat.