Kiváló minőségű kukorica adapterek

Szélességek és sortávolságok széles skálája

A kukorica adapterek a legkülönbözőbb szélességű és sortávolságú kivitelben kaphatók.

Kiváló minőségű kukorica adaptereinket a Geringhoff gyártja Németországban. Ezek a legkülönbözőbb szélességű és sortávolságú kivitelben kaphatók, illeszkedve a kombájn teljesítményéhez; ezek az adapterek nagy haladási sebességre képesek minden körülmények között.  A Geringhoff minimális karbantartásra tervezett termékei legendás tartósságának titkát a precíziós kialakítású fogaskerékházak képezik, amelyekben belső önbeálló csúszó kuplungot alkalmaznak az egységek mozgó alkatrészeinek védelmére.

Moduláris hajtásrendszer

Tartós és kevés karbantartást igényel

A szárzúzó egységeket nem összefüggő hajtótengellyel kapcsolták össze, hanem az egyes sorközművelő egységek között Centaflex kapcsolóhüvelyekkel és Zerol áttétellel ellátott fogaskerékházakat helyeztek el. Csökkentik a hajtáslánc terhelését és megbízható betakarítást biztosítanak. A rotorokat és a késeket kopásálló volfrámkarbid-acél bevonat is védi. A kevés karbantartást igénylő moduláris hajtásrendszerhez nincs szükség láncokra vagy szíjakra. Az erős, alumínium fogaskerekes hajtóművek által meghajtott kis teljesítményű hajtásláncok elősegítik az üzemanyag-megtakarítást és növelik a hatékonyságot.

A nagyméretű, magas rendválasztók zökkenőmentesen emelik a kukoricacsutkát a gépbe.

Egyenletes behordás

A megdőlt kukorica betakarítására is tökéletesen alkalmas, nagyméretű, magas rendválasztók zökkenőmentesen emelik a megdőlt kukoricaszárat a gépbe. Az egyedülálló integrált csúszókuplung automatikusan megfeszíti a behúzó láncokat, amelyek nem igényelnek újbóli beállítást. A rotorok nyolc éles és tartós volfrámkarbid-bevonatú éllel húzzák le az anyagot, könnyedén szétzúzva a kukorica szárát; ezáltal a szárzúzó kevesebbet működik, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt. A zökkenőmentes behordási teljesítményt elősegíti a rotor teljes szélességében egyenletes átmérő és a fordulatszám, valamint a nagyméretű, állítható behordócsigák is.

Könnyű beállítás a különböző terményekre másodpercek alatt

Gyors átszerelés másik terményre

A vágóasztal másodpercek alatt adaptálható a különböző terményféleségekhez. A rendválasztó beállításai például egyszerűen módosíthatók egy kerék elforgatásával. A törőhenger távolság beállítása szintén kényelmesen elvégezhető a behordócsiga mellett. A behordóláncok megfeszítése automatikusan történik és könnyű átváltani a kukoricáról a napraforgóra. Ha szeretné változtatni a vágóasztal fordulatszámát, akkor opcióként beszerezhet 2 és 4 fokozatú hajtóművet.

Sorok számaSortávolság, cmMunkaszélesség, mFüggőleges tengelyes szárzúzóVízszintes tengelyes szárzúzó

4, 6, 8, 12 vagy 16

70, 75 vagy 80

2,80 - 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II