R41 SOROZAT 40I/50I PERMETEZŐGÉPEKKEL

R41 permetezőgép

Nincsenek határok

Az R41 sorozat a 40i/50i permetezőgépekkel a nagy teljesítményt szolgálja. A TerrainControl™ Pro vagy a TerrainCommand™ Pro erősen megtartja a szórórudakat nagy sebességnél, míg a független kerékfelfüggesztés, a Cat IV vezetőfülke, az új többfunkciós kezelőkar és a CommandARM elsőrangú kényelmet biztosít a kezelő számára. A kitűnő, állandó permetminőség és a lefedettség az egész szezonban biztosított a PowrSpray™ a közvetlen sebességszabályozásának és az ExactApply™ funkciónak köszönhetően.

Nagyobb fülke az ön még nagyobb kényelméért

Nagyobb fülke az ön még nagyobb kényelméért

A vezetőfülke új szintre emeli a kényelem fogalmát: Minden kezelőszerv a megfelelő helyen található; ’szembeötlően akadálytalan a kilátás és rendkívül jól működik a légszűrés - mindezek révén a IV kategóriájú fülke tág terével megkönnyíti a kezelést; az XtraFlex kerékfelfüggesztés biztosítja a sima haladást, a CommandARM pedig a teljes irányítást.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Töltse fel gyorsan, és permetezzen pontosabban! Az egyedülálló 2-körös PowrSpray™ rendszer elősegíti a gyors és hatékony feltöltést, a permetezést és a keverést. Mindezt egy Solution Command gomb megnyomásával. Az ExactApply™ egyedi szórófejvezérlésnek hála a PowrSpray™ a piacon egyedülálló pontosságot biztosít bármilyen sebesség vagy nyomás mellett, minimális átfedéssel.

 • TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro

  Tapasztalja meg, milyen az az automatikusan adaptálódó egyenletes lefedettség: a TerrainControl Pro a hibrid üzemmód érzékelőkkel, amelyek egyszerre követik a talajt és a terményt is, szabályozza a szórókeret magasságát és annak gördülését az optimális lefedettség érdekében, míg a TerrainCommand Pro biztosítja a változó geometriának megfelelő irányítást.

  TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Permetezzen le nagyobb területet precízebben, a célmennyiséget és a cseppméretet még soha nem látott sebességtartományban tartva az impulzusszélesség-modulációval, miközben csökkenti az átfedést és a ráfordítási költségeket az egyedi szórófej-vezérléssel. A Turn Compensation kanyarkompenzálás és az ExactApply együtt automatizáltan állítja be a szórókeret egyes részeire vonatkozó permetezési sebességet, hogy a célzott területen az megfelelő legyen.

  ExactApply™
 • Zárt átviteli rendszer csatlakozás

  A kezelő egyáltalán nem érintkezik növényvédő szerrel, mivel a permetezőgép bármilyen zárt átviteli rendszerhez könnyen csatlakoztatható. A növényvédőszer-gyártók által széles körben alkalmazott adapternek köszönhetően a növényvédő szerek tartályai közvetlenül csatlakoztathatók a biztonságos feltöltés és az öblítés érdekében.

  Zárt átviteli rendszer csatlakozás
Minden Önről és az eredményekről szól

Minden Önről és az eredményekről szól

Azt már tudja, hogy pontosan mit kell tennie. Az R41 sorozatot 40i/50i permetezőgépekkel gyártottuk le, hogy Ön jobban végezhesse a munkáját. Fedezze fel a szórókeret páratlan menettulajdonságait, a permetezési pontosságot, a kezelői kényelem új szintjét, valamint az intuitív gépkezelési élményt, amelyek együtt jövedelmezőbb permetezési élményt biztosítanak.

MODELLPERMETLÉTARTÁLYA SZÓRÓKERET SZÉLESSÉGEÖBLÍTŐVÍZ TARTÁLYSZIVATTYÚTELJESÍTMÉNY

-

-

-

-

4000 l

Acél: 24-36 m
Szénszálas keret*: 36 m

400 l

1000 l/perc a töltéshez

5000 l

Acél: 24-36 m
Szénszálas keret*: 36 m

400 l

1000 l/perc a töltéshez

*ahol helyileg megengedett