Betakarítás

Elemzés és előkészítés

Ha a saját kombájnja vagy önjáró szecskázógépe esetén a többi munkagéptől eltérő adapterszélességet alkalmaz, gondoskodjon arról, hogy az irányítóvonalak megfelelően legyenek beállítva a betakarítógéphez.
A HarvestLab terményösszetétel-mérés segítségével végzett takarmány-betakarításhoz a silótakarmány elemzése is szükséges a téli takarmányozás megtervezéséhez.

Harvester Analysis and prepare

Munkavégzés a szántóföldön

A terméshozam- és nedvességérzékelők, valamint a HarvestLab terményösszetétel mérése kalibrálást igényel a betakarítás kezdetén. Azt is ellenőriznie kell, hogy a szántóföldi adatokat automatikusan tárolja-e a rendszer a John Deere Operations Center™ műveleti központban. Ha a betakarításhoz bérvállalkozót alkalmaz, ideiglenes hozzáférést adhat a John Deere Operations Center™ fiókjához, vagy kérheti, hogy a betakarítás végén továbbítsa az adatokat.

A precíziós gazdálkodás segít a különböző talajtípusaink kezelésében.

Uk-farm-manager
Simon Beddows
Manager, Coppid Farming

Ügyféltörténetek

HarvestLab™: Legjobb minőségű silótakarmány

HarvestLab™: Legjobb minőségű silótakarmány

A megfelelő táplálék az állatot és a gazdát egyaránt boldoggá teszi. Andreas Feil bérvállalkozó ezt nagyon is jól tudja. A HarvestLab™ 3000 megoldásnak köszönhetően képes elemezni a kukorica betakarítását egészen az utolsó szálig, miközben az aratás még nem kezdődött el.

Küldetésünk a precizitás

Küldetésünk a precizitás

A Flaskamp mezőgazdasági bérvállalkozó ügyfelei több mint 10 éve élvezik a precíziós gazdálkodás előnyeit. A vállalat támogatja az egyszerű alapszintű műveleteket, valamint az összetett precíziós gazdálkodási feladatokat is.