Vetés és ültetés

Elemzés és előkészítés

A John Deere Operations Center™ műveleti központból származó hozamtérképezési adatok és más adatok (talajtápanyag-mintavétel, műholdas biomassza-térkép stb.) kombinálásával könnyen létrehozhatók a különböző vetési térképek. Ezt megteheti saját maga, vagy együtt dolgozhat az agronómussal vagy a helyi kereskedőnél a precíziós mezőgazdasági szakértővel.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Munkavégzés a szántóföldön

A vetési térképek elkészültével munkatervet állíthat össze az egyes szántóföldekhez, amely útmutatást biztosít a vetőgép vagy az ültetőgép számára, amely útmutatást elküldhet a traktornak is. Az ISOBUS kompatibilitásnak köszönhetően a vetőgép beállításai azonnal megjelennek a traktor kijelzőjén, amint azt csatlakoztatták. Amikor a traktor belép a szántóföldre, a feladat automatikusan megjelenik a kijelzőn. A sofőrnek csak meg kell erősítenie a feladatot, majd azonnal kezdheti is a munkát.

A minőség a legfontosabb. Minden arról szól, hogy jól csináljuk.

cattle-farmer
James Dyer
Farm Owner

Ügyféltörténetek

Itt a változó tőszámú vetés ideje!

Itt a változó tőszámú vetés ideje!

A változó tőszámú vetés nemcsak a terméshozam növeléséről és a költségcsökkentésről szól. Az éghajlatváltozás által okozott csökkenő csapadékmennyiségre adott megfelelő válaszról is szól. Francia gazdák és bérvállalkozók beszélnek arról, hogyan próbálnak reagálni erre a kihívásra.

Minden mag értékes

Minden mag értékes

A John Deere a Saaten-Unionnal együtt új módszereket keres a vetés optimalizálására. Ehhez a műszaki szakértelemnek és az agronómiai ismereteknek kéz a kézben kell járnia.