8-es szériájú traktorok

A gazdálkodás jövője: Az elismert 8-as sorozat hű marad a monumentális örökségéhez, hogy olyan, a jövőbe tekintő gazdálkodókat szolgáljon, mint Ön, akik a modern mezőgazdaság fenntartható jövőjét formálják. 8-as sorozatú traktoraink tartalmazzák a talajkímélő John Deere 8RX gumihevederes traktor nyomvonalakat, és olyan csúcstechnológiájú újításokat tartalmaznak, mint a díjnyertes eAutoPowr™ hajtómű.

8R sorozatú traktorok

A tökéletes választás, ha olyan sokoldalú gépre van szüksége, mely kitűnik a szántóföldön és szemet gyönyörködtető a közúton. A 8R a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökeletes teljesítmény legjobb keveréke.

 

8RT sorozatú traktorok

8RT sorozatú traktorok

A kéthevederes gép biztosítja egyenes vonalban a legnagyobb vonóerőt, a hatékony erőátvitelt és az úszást. Sík terepre és száraz, laza talajra tervezve.

8RX sorozatú traktorok

8RX sorozatú traktorok

Ha Önnek fontos a lehető legkisebb talajbolygatás , egy 8RX sorozatú traktor beszerzése elkerülhetetlen lesz. 4,57 m²-es, talajjal érintkező felülete piacvezető, és minimális vagy egyáltalán semmilyen szegély nem jön létre. A 8RX ideális nehéz dombos terepre és minden talajtípushoz, miközben maximális működési ablakokat biztosít.

      

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 8-es sorozat használatakor.

Fülketerápia

Fülketerápia

Szeretne-e egy olyan fülkét, amelyet ugyanolyan frissen hagy el, mint amikor belépett? Hogyan lehetséges ez? Így: ActiveSeat™ II proaktív rezgéscsillapítással, masszázsfunkciókkal, elektronikus vezérléssel, 65°-os elforgatással, három lábtámasszal, 6.1-es hangrendszerrel, beépített hűtőszekrénnyel… és még sok mással, amelyek kényelmessé teszik a munkavégzést.

Lenyűgöző menetminőség

Lenyűgöző menetminőség

Éberebb, termelékenyebb és kevésbé fáradt lesz a rendkívül hatékony fülkerugózásnak köszönhetően, amely elszigeteli az úton vagy a szántóföldön előforduló egyenetlenségektől. Ehhez jön az ActiveSeat™ II ülés gyorsreagálású elektromos rugózása, és élete legjobb vezetésében lesz része.

Valódi teljesítmény

Valódi teljesítmény

A motorháztetőn elhelyezett matrica csupán a névleges motorteljesítményt tünteti fel. De a motorjaink akár 40%-os nyomatéknövekedést és 10% körüli, lenyűgöző maximális teljesítményt biztosítanak, amely mindig, bármilyen körülmények között elérhető.

Intelligens sebességváltók választéka

Intelligens sebességváltók választéka

Válassza a 16 fokozatú PowerShift™ a kerekes modellek esetében, a robusztus, teljes körűen mechanikus e23™ hajtóművet, a sima gyorsulást, a kuplungmentes AutoPowr™ lehetőséget, illetve a díjnyertes fokozatmentes elektromos eAutoPowr™ hajtóművet.

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

1-Click-Go-AutoSetup: Csökkentse a beállítási időt akár 50%-kal

Elege van a felfirkált jegyzetekből és a kijelző nyomkodásával töltött időből? A 1-Click-Go-AutoSetup funkcióval akár 50%-kal csökkentheti azt az időt, amit a szántóföldön a beállításokkal kell töltenie: az Operations Centerben előre elkészített feladatok automatikusan megjelennek a Gen4 kijelzőn, amikor a traktor megérkezik az adott szántóföldre. A kezelőnek mindössze egy kattintással jóvá kell hagynia a részleteket, és már mehet is.*

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

Precíziós mezőgazdaság: Gazdálkodjon jobban

A CommandCenter Premium aktiválási funkciókkal elérhető hatékonyság és termelékenységnövelés, az AutoTrac™ fordulóautomatizálás, az AutoTrac™ munkagép-navigáció (passzív) és a Machine Sync, valamint a táblán belüli adatmegosztás jövedelmezőségi és fenntarthatósági fejlesztéseket eredményeznek, amelyeket más módon nem tud elérni.

Videó: Erős választások

Három elképzelés a helyi körülményeinek és az egyéni gazdálkodási gyakorlatainak megfelelően – a 8R univerzális traktortól a 8RT megállíthatatlan vonóerején át a talajmegőrző 8RX traktorig – tekintse meg, hogyan néz ki a gazdálkodás jövője.

eAutoPowr™ hajtómű

Fokozatmentesből elektromos: Díjnyertes eAutoPowr™ motorunk az első elektromechanikus folyamatos sebességváltó (IVT) megoldás, amely példátlan hatékonyságot, kényelmet és tartósságot biztosít.

8-as sorozat brosúrája

Ismerje meg a teljes történetet

Ismerje meg a részleteket, amelyek igazán naggyá teszik a 8-es sorozatot– vessen egy pillantást a 8-es sorozat termékbrosúrájára.

PowerGard™

PowerGard™

A PowerGard™ aftersales csomaggal megoldást nyújtunk a karbantartási költségeire.

Precision AG

Precision AG

Precíziós mezőgazdasági megoldásaink távoli szoftverfrissítéseket és olyan felbecsülhetetlen értékű funkciókat tartalmaznak, mint a távoli kijelző-hozzáférés (RDA) a termelékenység növelése, valamint az Expert Alerts funkció a hasznos üzemidő növelése érdekében.

*A gépen kell lennie Gen4 CommandCenter™ vagy univerzális kijelzőnek (legalább SU20-3 szoftvernek), StarFire™ 3000/6000/7000 antennának, valamint JDLink™ Connect aktív előfizetés és John Deere Operations Center-fiók is szükséges. Ha még nincs rajta MTG 4G, akkor utólagos felszerelésre van szükség.