8R 370Traktor

  • 407 LE (299 kW) Max. teljesítmény (ECE-R120) + 13 LE (10 kW) IPM
  • 9,0 l-es 6 hengeres motor
  • 13,8 t és 3 050 m tengelytáv
  • Új, nagyobb, kényelmesebb CommandView Cab vezetőfülke magasabb színvonalú kilátással; új CommandPRO joystick akár 11 konfigurálható gombbal
First in Reliability

TÖBBET KEVESEBBEL

A 8R, 8RT és 8RX traktorok 370 és 410 modelljeihez kapható eAutoPowr™ hajtómű egyszerű kialakítású, kevésbé összetett alkatrészekkel rendelkezik. A maximális teljesítmény, megbízhatóság és kényelem elérése érdekében elektromos alkatrészekre cseréltük a hidraulikus modulokat.

A folyadékhűtéses, kefe nélküli elektromos inverterek egyáltalán nem igényelnek karbantartást. Az elektromos részegységek és a hidromodulok együttes használata leegyszerűsíti a tervezést, növeli a hatékonyságot, csökkenti a kopóalkatrészek számát, és meghosszabbítja a hajtómű élettartamát.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

Az eAutoPowr™ a 8-as sorozatszámú hajtóművek legsokoldalúbb és legerősebb opciója, hiszen egyesíti az AutoPowr™ hatékonyságát és az e23™ izomerejét. Az állandó elektromos teljesítménynek köszönhető fokozatmentes sebességváltás azonnali nyomatékot biztosít az egyenletes haladás érdekében, még a legnagyobb kihívást jelentő műveleteknél is.

Elektromos indítómotorja azonnali teljesítményt és nyomatékot biztosít, így gyorsabb, egyenletesebb irányváltást és precíz mászófokozati fordulatszámot tesz lehetővé, köszönhetően annak, hogy a hidromodulok mellett elektromos motorokat használ.

Maximális kényelem:

Maximális kényelem:

Az AutoPowr-ral azonos CommandPRO™ interfészt tartalmazó eAutoPowr™ a CommandPRO™ minden ismert kényelmi funkcióját és egyszerű beállítását biztosítja a G5Plus CommandCenter™ kijelzőn keresztül. Elektromos motorjai 23%-kal csökkentik a fülke zajszintjét a hidromodulokhoz képest.

ELEKTROMOS ÁRAM ELŐÁLLÍTÁSA

ELEKTROMOS ÁRAM ELŐÁLLÍTÁSA

Az eAutoPowr™ akár 100 kW 480 V AC teljesítményű áramot is képes generálni külső fogyasztók számára egy opcionális AEF csatlakozó aljzaton keresztül. Ez az elektromos energia felhasználható például a munkaeszközök meghajtásához is. Az elektronikusan meghajtott tengelyeknek köszönhetően jelentősen növekszik a vonóerő, csökken a kerékcsúszás, és elkerülhető a pótsúlyozás. Ez nagyobb területteljesítményt tesz lehetővé, mivel alacsonyabb hektáronkénti költségek mellett alkalmazhatóak a sokkal szélesebb eszközök, és mindez még nagyobb talajvédelemmel is párosul.

Hangok a szántóföldről

“A jelenlegi 8R-sorozatban sokkal csendesebb a fülke, mint korábban.’
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Dánia

Nagy örömmel fogadják a szakemberek az eAutoPowr™-t. Győződjön meg róla személyesen!

kompromisszumok

Végre nem kell kompromisszumot kötni az abroncsnyomás tekintetében

A megfelelő abroncsnyomás elengedhetetlen a traktor teljesítményének optimalizálásához és a talaj egészségének fenntartásához. A John Deere központi abroncsfelfújó rendszer (CTIS) lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerű gombnyomással beállítsa azt: Gyorsan és kényelmesen felfújhatja és leeresztheti az abroncsokat a fülkéből – váltogasson a szántóföldi és a szállitási üzemmód között.

8R sorozat. Megállíthatatlan

MEGÁLLÍTHATATLAN ERŐ

A 8R sorozat a tökéletes választás, ha olyan sokoldalú gépre van szüksége, mely kitűnik a szántóföldön és szemet gyönyörködtető a közúton. A 8R a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökéletes teljesítmény legjobb keveréke.

A 8R/RT/RX sorozatú traktorok merész kialakítása messziről hirdeti, miről szólnak: megállíthatatlan vonóerőről, és a modern gazdálkodást meghatározó technológiáról.

8r traktor

VEZETÉSI KÉNYELEM

A 8R sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen kezelhető az új CommandPRO joystickkel, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található. Ez a nagyszerű vezetői kezelőfelület minden munkanapot még kényelmesebbé és termelékenyebbé tesz.

Sok hely, alacsony zajszint, igazi luxus. Igazi szenvedéllyel megtervezett részletek. Üdvözöljük az új 8R vezetőfülkéjében, amely nagyobb és még kényelmesebb, mint valaha.

8R 370 Traktor

Húzza el a forgatást

Bent a kabin nézet

Húzza el a forgatáshoz