8R 370Traktor

  • 407 LE (299 kW) Max. teljesítmény (ECE-R120) + 13 LE (10 kW) IPM
  • 9,0 l-es 6 hengeres motor
  • 13,8 t és 3 050 m tengelytáv
  • Új, nagyobb, kényelmesebb CommandView Cab vezetőfülke magasabb színvonalú kilátással; új CommandPRO joystick akár 11 konfigurálható gombbal
First in Reliability

Első a megbízhatóság terén

A vadonatúj John Deere eAutoPowr™ a 8R/RT/RX 410 traktorokhoz elsőként elérhető elektromechanikus osztott IVT™. Az IVT™ maximális megbízhatóságot és tartósságot nyújt.. Zökkenőmentes váltás szilárdtestes teljesítményelektronikával, amely azonnali nyomatékot biztosít a legsimább vezetés érdekében, még a legnagyobb kihívást jelentő felhasználási területeken is.

Az új eAutoPowr folyadékhűtéses, kefe nélküli elektromos inverterei teljes mértékben karbantartásmentesek. A hidromodulok elektromos alkatrészekkel történő helyettesítése nagymértékben csökkenti a kopó alkatrészek számát, egyszerűsíti a konstrukciót, és javítja a sebességváltó átlagos teljes élettartamát. Az elektromos hajtáskomponensek és az új érzékelők 1/3-nyival csökkentik a speciális diagnosztikai vizsgálatok szükségességét, 20%-kal pedig a célszerszámokat vagy berendezéseket igénylő eljárások számát.

A fejlesztési folyamat során alkalmazott, 100 000 ügyfél-egyenértékű tesztelési óra garantálja a legjobb megbízhatóságot..

Az elektromosság teszi a különbséget

Az elektromosság teszi a különbséget

Az új eAutoPowr™ hajtóműben létrehozásához az AutoPowr™ hajtómben használt hidraulika szivattyút és motort két elektromos inverterrel helyettesítették. Az egyik generátor közvetlenül a dízelmotorhoz csatlakozik és táplálja a másik invertert, amely pontosan szabályozza a traktor sebességét. Egy elektromos és 4 mechanikus fokozat garantálja a leghatékonyabb erőátvitelt a kerekekre. Ennek eredménye a legtartósabb és leginkább megbízható fokozatmentes hajtómű, az AutoPowr™ bevált hatékonyságával és menetkomfortjával. A legjobb fokozatmentes hajtómű, amit a John Deere valaha tervezett!

Elektromos áramfejlesztő

Elektromos áramfejlesztő

Az eAutoPowr™ akár 100 kW 480 V AC teljesítményű áramot is képes generálni külső fogyasztók számára egy opcionális AEF csatlakozó aljzaton keresztül. Ez az elektromos energia például a munkagépek hajtótengelyeinek meghajtására használható. Az elektromos hajtású tengelyek nagy mértékben növelik a vonóerőt, csökkentik a kerekek csúszását és megakadályozzák a ballasztosodás kialakulását. Ez lehetővé teszi, hogy az alacsonyabb hektáronkénti kijuttatási költségek érdekében sokkal szélesebb beágyazási eszközökkel, magasabb talajvédelemmel párosulva, nagyobb mennyiséget lehessen kijuttatni.

Húzzon többet kevesebbel

Húzzon többet kevesebbel

A Joskinnal együttműködve kifejlesztettünk egy olyan hígtrágya tartálykocsit, amely elektromos motorral rendelkezik, és a 6 kerékből 4-et hajt meg – így összesen 8 meghajtott kerék található ebben a kombinációban. A traktornak már nem kell a rakomány teljes súlyát húznia, mivel azt a pótkocsi is tolja, kihasználva a hígtrágya és a tartálykocsi súlyát a további vontatáshoz. Ennek eredményeképpen sokkal könnyebb traktorral is elhúzhat nagyobb terheket vagy megmászhat meredekebb domobokon.

kompromisszumok

Végre nem kell kompromisszumot kötni az abroncsnyomás tekintetében

A megfelelő abroncsnyomás elengedhetetlen a traktor teljesítményének optimalizálásához és a talaj egészségének fenntartásához. A John Deere központi abroncsfelfújó rendszer (CTIS) lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerű gombnyomással beállítsa azt: Gyorsan és kényelmesen felfújhatja és leeresztheti az abroncsokat a fülkéből – váltogasson a szántóföldi és a szállitási üzemmód között.

8R sorozat. Megállíthatatlan

MEGÁLLÍTHATATLAN ERŐ

A 8R sorozat a tökéletes választás, ha olyan sokoldalú gépre van szüksége, mely kitűnik a szántóföldön és szemet gyönyörködtető a közúton. A 8R a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökéletes teljesítmény legjobb keveréke.

A 8R/RT/RX sorozatú traktorok merész kialakítása messziről hirdeti, miről szólnak: megállíthatatlan vonóerőről, és a modern gazdálkodást meghatározó technológiáról.

8r traktor

VEZETÉSI KÉNYELEM

A 8R sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen kezelhető az új CommandPRO joystickkel, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található. Ez a nagyszerű vezetői kezelőfelület minden munkanapot még kényelmesebbé és termelékenyebbé tesz.

Sok hely, alacsony zajszint, igazi luxus. Igazi szenvedéllyel megtervezett részletek. Üdvözöljük az új 8R vezetőfülkéjében, amely nagyobb és még kényelmesebb, mint valaha.

8R 370 Traktor

Húzza el a forgatást

Bent a kabin nézet

Húzza el a forgatáshoz