8R 340Traktor

  • 374 LE (275 kW) Max. teljesítmény (ECE-R120) + 14 LE (10 kW) IPM
  • 9,0 l-es 6 hengeres motor
  • 13,8 t és 3 050 m tengelytáv
  • Új, nagyobb, kényelmesebb CommandView Cab vezetőfülke magasabb színvonalú kilátással: új CommandPRO joystick akár 11 konfigurálható gombbal
kompromisszumok

Végre nem kell kompromisszumot kötni az abroncsnyomás tekintetében

A megfelelő abroncsnyomás elengedhetetlen a traktor teljesítményének optimalizálásához és a talaj egészségének fenntartásához. A John Deere központi abroncsfelfújó rendszer (CTIS) lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerű gombnyomással beállítsa azt: Gyorsan és kényelmesen felfújhatja és leeresztheti az abroncsokat a fülkéből – váltogasson a szántóföldi és a szállitási üzemmód között.

8R sorozat. Megállíthatatlan

MEGÁLLÍTHATATLAN ERŐ

A 8R sorozat a tökéletes választás, ha olyan sokoldalú gépre van szüksége, mely kitűnik a szántóföldön és szemet gyönyörködtető a közúton. A 8R a vonóerő, az alacsony üzemeltetési költségek és a tökeletes teljesítmény legjobb keveréke.

A 8%/RT/RX sorozatú traktorok merész kialakítása messziről hirdeti, miről szólnak: megállíthatatlan vonóerőről, és a modern gazdálkodást meghatározó technológiáról.

8r traktor

VEZETÉSI KÉNYELEM

A 8R sorozatú traktorok kimagasló ereje egyszerűen kezelhető az új CommandPRO joystickkel, amelyen 11 konfigurálható nyomógomb található. Ez a nagyszerű vezetői kezelőfelület minden munkanapot még kényelmesebbé és termelékenyebbé tesz.

Sok hely, alacsony zajszint, igazi luxus. Igazi szenvedéllyel megtervezett részletek. Üdvözöljük az új 8R vezetőfülkéjében, amely nagyobb és még kényelmesebb, mint valaha.

8R 340 Traktor

Húzza el a forgatást

Bent a kabin nézet

Húzza el a forgatáshoz