Bálázó alkatrészei

A bálázó kiváló állapotban való fenntartása minimálisra csökkenti a leállások időtartamát és tökéletes bálákat biztosít minden alkalommal. Ugyan miért ne invesztálhatna egy automata lánckenő rendszerbe, hogy csökkentse a mindennapi karbantartási teendőket és a meghosszabbítsa a hevederes lánc élettartalmát? Vagy válassza az általunk forgalmazott késélező rendszert, amely folyamatosan biztosítja a kések tökéletesen éles állapotát és ezáltal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Gyémánt mintázatú bálázó hevederek

Gyémánt mintázatú bálázó hevederek

A háromrétegű nylon és poliészter konstrukciónak köszönhetően a szíjak elég merevek ahhoz, hogy ellenálljanak a hullámosodásnak, ugyanakkor elég rugalmasak is, hogy kiemeljék a termést a felszedő fogaktól, és egyenletes sűrűségű tömör bálákat készítsenek.

Lemezes típusú heveder illesztés

Lemezes típusú heveder illesztés

Az általunk forgalmazott heveder-illesztések a piacon kaphatók közül az egyik legerősebbek;– elég erősek ahhoz, hogy felemeljenek egy 4 tonnás traktort

Affinity termékek

Affinity termékek

Üzemanyag-megtakarítást biztosító karbantartási termékek A megfelelő karbantartás révén a bálázó maximális hatékonysággal működik, és ezáltal üzemanyagot takarít meg.

Terménycsomagolás

Terménycsomagolási termékek

A John Deere termémycsomagoló berendezései a legjobb bálákat készítik - kivétel nélkül. Nem csak’ a takaros, kerek bálákról van szó, amelyek könnyebben kezelhetők és kevesebb hulladékkal járnak, hanem a takarmány minőségének megőrzéséről is.