Precíziós mezőgazdasági technológia

John Deere Operations Centert

Fedezze fel a John Deere Operations Centert

A MyJohnDeere.com webhely John Deere Operations Centertének köszönhetően gazdaságát mindig elérhető közelségben tudhatja. Az Operations Center egyszerűen használható, és összekapcsolja Önt gépeivel, megművelt területeivel és a gépek kezelőivel.

Antennák Kijelzők

Antennák és kijelzők

A precíziós gazdálkodás itt kezdődik. A John Deere vevőkészülékek és kijelzők biztosítják a hardver infrastruktúrát a modern gazdálkodás előnyeinek maximális kihasználásához, valamint az Ön gazdálkodása nagyobb sikerének biztosításához.

Navigáció és gépautomatizálás

Navigáció és gépautomatizálás

A John Deere az integrált gépnavigációs rendszerek teljes skáláját kínálja az egyszerű, kézi vezérlésűtől a teljesen automata változatig. Nem probléma, ha vegyes gépflottát üzemeltet, mert más márkák számára is kínálunk megoldásokat, így Ön tovább élvezheti a John Deere navigáció és gépautomatizálás előnyeit.

Helyspecifikus gazdálkodás

Helyspecifikus gazdálkodás

A valós idejű szenzoradatokkal és a helyspecifikus dokumentálással Ön értékes adatokat kap, tények alapján hozhatja meg döntéseit, és pontos előírásokat készíthet a következő feladataihoz. Emellett’ pedig spórolhat az Ön legértékesebb erőforrásán is: az idején. A helyspecifikus gazdálkodás lehetővé teszi a költség pontosabb szabályozását és irányítását, csökkentve a trágyára, a vetésre és a vegyszerekre fordított kiadásokat.

Intelligens gazdaságirányítás

Intelligens gazdaságirányítás

A John  Deere Műveleti Központ az Ön választható mezőgazdasági portálja, ahol biztosított a mezőgazdasági és a gépinformációk összegyűjtése, illetve megjelenítése. Az összes lényeges információ azonnali megjelenítése elősegíti a tényeken alapuló döntések gyors és könnyű meghozatalát. A Műveleti központ egyetlen központi helyre kapcsolja a gépeit és a szántóföldjeit. Továbbá zökkenőmentes információcserét biztosít a John Deere márkakereskedőjével, az Ön alvállalkozójával, vagy az egyéb, partneri kapcsolatban álló tanácsadóival.

AMS

HarvestLab 3000: Tökéletes gabona tápanyag

Csökkentse a trágyázási költségeit
A hígtrágyát ugyanolyan pontosan juttathatja ki, mint a műtrágyát.