Ne kockáztasson
NE KOCKÁZTASSON

Érezni fogja a különbséget

 

Tudta, hogy szabadalmaztatott hőkezelést alkalmazunk az eredeti John Deere pengék kovácsolásához? E folyamat alkalmazásával rendkívül éles pengéket lehet előállítani, amelyek hosszabb ideig őrzik meg élességüket a tökéletes illeszkedés és a tiszta vágás érdekében.

 


Tiszta vágás

Az általunk forgalmazott pengéket hengerléssek munkáltuk meg, hogy csökkentsük a sorja és az éles sarkok kockázatát, miáltal megnöveltük a penge élettartamát és éles vágófelületet hoztunk létre.

Tartós penge

Ugyanez a oldalterelő görgős kialakítás biztosítja a feszültség egyenletes eloszlását a penge felületén, miáltal a penge megtartja az élességét; a kevesebb élezés pedig idő- és pénzmegtakarítást jelent.

Az ideális szénszintet biztosító szabadalmaztatott hőkezelés elősegíti a pengék élettartamának meghosszabbítását. A kiváló kopásállósággal és kifáradási szilárdsággal rendelkező penge előállításakor fontos a szén megfelelő mennyisége; ha túl sok, akkor a penge gyengébb lesz, ha pedig túl kevés, akkor a penge gyorsan elkopik és gyakran kell cserélni azt.

Tökéletes illeszkedés

A John Deere pengék minden egyes rögzítőfurata felül sajtolt, így a penge szorosan illeszkedik az orsóhoz. Ez a tökéletes illeszkedés csökkenti a kotyogást, meghosszabbítja a fűnyíró más alkatrészeinek élettartamát, és a tetszetősebb pázsit érdekében kizárja a lenyíratlan sávok lehetőségét.