Gyepápolási gépek szakszerű átvizsgálása

Gyepgondozó felszerelések szakszerű átvizsgálása

Szakértői ellenőrzés: Adjon hozzá egy pár plusz üzemórát

Ha olyan tartósan teljesítő gépre van szüksége, amely soha nem hagyja cserbe, akkor a lehető legjobb startot kell vennie. Ehhez először is ütemezni kell a szakértő ellenőrzést – a mindenre kiterjedő átfogó műszaki gépdiagnosztikát.

expert-check

Foglalja le üzemidő szakértőjét

A mi előnyünk, hogy tudjuk, hol és mit kell keresni. Márkakereskedőinek szakértői alapos műszaki diagnosztikát készítenek egyedi John Deere ellenőrző listák felhasználásával minden olyan kritikus alkatrésznél, mint a kaszaház és az anyaggyűjtő rendszer.

mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Hengerkéses fűnyíró csomagHengerkéses fűnyíró csomagHengerkéses fűnyíró csomag

Hengerkéses fűnyíró csomag

HeadingIcon

Ezen alapvető fontosságú szervizelés során gondosan ellenőrizzük a hengerkéses vágóegységet, professzionális köszörülést végzünk, a régi késeket pedig eredeti John Deere késekre cseréljük.

Légkondicionáló szervizelésLégkondicionáló szervizelésLégkondicionáló szervizelés

Légkondicionáló szervizelés

HeadingIcon

Cégünk szerelője kicseréli a fülke légszűrőjét és a hűtőközeget, alaposan kitisztítja a párologtatót a baktériumok elpusztítása érdekében, valamint ellenőrzi a szivárgást és a hajtószíjat.

XUV - a lehető legjobb frissítési csomagXUV - a lehető legjobb frissítési csomagXUV - a lehető legjobb frissítési csomag

XUV - a lehető legjobb frissítési csomag

HeadingIcon

Soha ne hagyja abba az optimalizálást: Védje közepes méretű XUV-jét, továbbá növelje a kényelmet és a termelékenységet két  termelékenység-fokozó, egy védelmi és egy kényelmi munkaszerelékkel.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.