Farmsight services

Maximális üzemidő a John Deere Connected Support™ segítségével

Bizonyára tapasztalta, hogy a kemény munka közben váratlan események következhetnek be. És amikor ez megtörténik, gyors megoldásra van szükség.

A John Deere Connected Support segíti Önt és márkakereskedőjét, biztosítva a gép állapotának folyamatos megfigyelését és a problémák üzem közbeni proaktív elhárítását.

Mindez a JDLink-kompatibilis gépek alapcsomagjában megtalálható FarmSight szolgáltatások részét alkotja.

  

Szakértői figyelmeztetések - Technológia az Ön szolgálatában

Szakértői figyelmeztetések - Technológia az Ön szolgálatában

Használja ki az intelligens technológia minden lehetőségét az üzemidő maximalizálása érdekében. A Szakértői figyelmeztetések segítségével a John Deere márkakereskedő azonosíthatja az esetleges géphibákat és kijavíthatja azokat, még mielőtt azok problémát okoznának. Üdvözöli Önt a John Deere Connected Support™.

Az üzemidő képlete

A John Deere Connected Support™ egyesíti magában a gépek összekapcsolhatóságát, az innovatív eszközöket és a proaktív márkakereskedői támogatást, hogy gépei egész évben csúcsteljesítménnyel rendelkezésre álljanak.

  

Az üzemidő képlete

 

Proaktív támogatás, amely megvédi azt, ami lényeges az Ön számára

Ha Ön olyan, mint mi, akkor nem szereti a meglepetéseket. Különösen akkor, ha a gépek üzemállapotáról arról van szó. Mert ez kiadásokat, csökkenő termelékenységet és alacsonyabb jövedelmezőséget jelenthet. Tehát hagyjuk ki a meglepetéseket. A gép életciklusa és használata alapján a FarmSight szervizcsomagok* tartalmazzák a gép távfelügyeletét** és a márkakereskedő szakértői által végzett diagnosztikát, hogy a gép úgy működjön, ahogy azt Ön elvárja: megbízhatóan és a lehető legjobbat nyújtva.

 

Még többre vágyik?

Növelje a gép üzemidejét és teljesítményét további FarmSight szolgáltatásokkal. Válasszon oktatási, üzemidő alatti és a teljesítménnyel kapcsolatos szolgáltatásokat, majd egyesítse azokat az igényeihez igazított FarmSight szolgáltatás-csomagban.

  

Az Ön igényeire szabva

A FarmSight szolgáltatásokat különböző szintű szolgáltatási csomagokba lehet egyesíteni, maximális hasznot biztosítva vállalkozása számára. Testre szabott ajánlatért forduljon a John Deere márkakereskedőhöz.

  

Összes kibontásaÖsszes bezárása

Alapkivitelben

John Deere gép tulajdonosaként élvezheti a John Deere Connected Support™ előnyeit és - abból adódóan - berendezése folyamatos működését. Az alapszolgáltatások részeként testre szabott segítséget és kezelési utasításokat is kaphat a gép első beállításához.

Select

A Select segítségével hasznot húzhat a márkakereskedő szakértőinek legújabb fejlesztéseiből és a gyári adatokból. Gépeinek valós idejű adatai alapján időszerű ajánlásokat kap a gép teljesítményének és tökéletes állapotának megőrzéséhez.

Premium

A Premium révén Ön élvezheti a csökkentett üzemeltetési költségek és a megnövekedett gépteljesítmény előnyeit az adatok és a szakértői segítség alapján, amelyet munkatársaink a helyszínen, a gazdaságban vagy a legújabb távkarbantartási eszközök segítségével biztosítanak.

Ultimate

Az Ultimate megnöveli a rendelkezésre állást és új szintre emeli a teljesítményt. Élvezze az adatokon és a szaktudáson alapuló szervizelés biztosította teljes lelki nyugalmat, beleértve a gép garantált hasznos üzemidejét is.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

* Csak az akcióban részt vevő márkakereskedőknél vehető igénybe. A szervizelés pontos terjedelme az egyes márkakereskedők ajánlataitól függ.

** Az összes távszervizeléshez JDLink™ telematikai modul, aktív előfizetés és az ügyfél hozzájárulása szükséges.