GYEPGONDOZÓ FELSZERELÉSEK
SZAKSZERŰ ÁTVIZSGÁLÁSA

Gyepgondozó felszerelések szakszerű átvizsgálása
Az üzemidő hatása

Az üzemidő hatása

Az a gép, amely a szezont csúcsformában kezdi, sokkal nagyobb eséllyel képes megszakítások nélkül teljesíteni. Győződjön meg arról, hogy teljes flottája készen áll a tőle elvárt nehéz feladatokra - ütemezzen be szakértői ellenőrzést.

szakértői ellenőrzésAz előny

A jó szakembert az különbözteti meg, hogy tudja, hogy a hibát hol kell keresni - a John Deere szakemberei megfelelő tapasztalattal, szaktudással és eszközökkel rendelkeznek ehhez.

Az Ön üzemidő-szakértője

Az Ön üzemidő-szakértője

A képesített szakemberek alapos műszaki diagnosztikát készítenek egyedi John Deere ellenőrző listák felhasználásával az összes kulcsfontosságú alkatrészre, például a kaszaházra az anyaggyűjtő rendszerre vonatkozóan.

"minden-egyben" csomagMinden, amire szüksége van, egy áron

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Hengerkéses fűnyíró csomag

Hengerkéses fűnyíró csomag

A hengerkéses vágóegység alapos ellenőrzése, professzionális köszörülés és a régi kések cseréje eredeti John Deere ’késekre.

Klímaberendezés szerviz

Klímaberendezés szerviz

Megfelelő időben cserélje ki a fülke légszűrőjét és hűtőközegét, alaposan tisztítsa meg a párologtatót a baktériumok eltávolítása érdekében, majd ellenőrizze a szivárgást és a hajtószíjat.

XUV frissítő csomag végleges

XUV frissítő csomag végleges

Védje közepes méretű XUV-jét, továbbá növelje a kényelmet és a termelékenységet két  termelékenység-fokozó, egy védelmi és egy kényelmi munkaszerelékkel.

Márkaképviselő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Kapcsolatfelvétel