KOMBÁJNOK SZAKSZERŰ ÁTVIZSGÁLÁSA

Kombájnok szakszerű átvizsgálása
Minden információ az üzemidőről

Minden információ az üzemidőről

Az Ön egész éves tevékenysége egy valamire irányul, ez pedig: a betakarítási időszak. Ha törik, ha szakad, a kombájnnak ilyenkor teljesítenie kell. Egy szakértői ellenőrzés biztosíthatja ezt az Ön számára. Ütemezze be szakértői ellenőrzést közvetlenül a szezon befejezése utánra, hogy szakembereink rendelkezésére álljanak.

szakértői ellenőrzésAz előny

A jó szakembert az különbözteti meg, hogy tudja, hogy a hibát hol kell keresni - a John Deere szakemberei megfelelő tapasztalattal, szaktudással és eszközökkel rendelkeznek ehhez.

Szakembereink

Szakembereink:
Tudjon meg többet, lásd még.

Szakembereink mélyreható műszaki diagnosztikát végeznek a gyárilag frissített ellenőrző listák és az előző szezon szántóföldi adatainak felhasználásával, amelyek kizárólag John Deere márkakereskedők számára állnak rendelkezésre.

"minden-egyben" csomagMinden, amire szüksége van, egy áron

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Kombájn kaszáló adapter prémium csomag

Kombájn kaszáló adapter prémium csomag

A teljes kezelés: Jól állítsa be a csiga hátsó simítóit, cserélje ki a teljes vágógerendát, ellenőrizze a tengelykapcsoló, a szíj és a lánc csúszását, hozza naprakész állapotba a többrészes csatolót a gyorsabb és jobb csévélés érdekében, és így tovább.

Kombájn légkondicionáló csomag

Kombájn légkondicionáló csomag

Őrizze meg hidegvérét. Mivel a rendszerekből természetes módon szivárog a gáz, ezért kétévente ajánlott az újratöltés. A szolgáltatás magában foglalja a fülke levegőszűrőjének cseréjét, a hűtőközeg ürítését, tisztítását és újratöltését továbbá más feladatokat is.

Kombájn motor csomag

Kombájn motor csomag

Élvezze a motor maximális teljesítményét és élettartamát az eredeti kenőanyagokkal és szűrőkkel. A szervizelés magában foglalja a szűrő cseréjét, az olajcserét és a motor kompressziójának ellenőrzését.

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!

Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.

 

 

Márkaképviselő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Kapcsolatfelvétel