AZ SPFH SOROZAT
SZAKSZERŰ ÁTVIZSGÁLÁSA

AZ SPFH SOROZAT SZAKSZERŰ ÁTVIZSGÁLÁSA
Az üzemidő hatása

Az üzemidő hatása

A szecskázási szezon hosszú és nehéz az Ön SPFH berendezésén. Ha a betakarítást 100 százalékban üzemkész állapotú géppel kezdi meg, akkor növeli az esélyét a sikerhez nélkülözhetetlen folyamatos teljesítményre. Foglalja le az “üzemidő hatása” vizsgálatot és kérjen szakértői ellenőrzést.

szakértői ellenőrzésAz előny

A jó szakembert az különbözteti meg, hogy tudja, hogy a hibát hol kell keresni - a John Deere szakemberei megfelelő tapasztalattal, szaktudással és eszközökkel rendelkeznek ehhez.

"minden-egyben" csomagMinden, amire szüksége van, egy áron

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

SPFH vágófej-csomag

SPFH vágófej-csomag

A gép szezonális átalakítási szolgáltatása magába foglalja a nyíróléc, az élezőkő és az összes kés cseréjét. Az alapvető alkatrészek és a nyíróléc beállító mechanizmusának tisztítását és ellenőrzését. Minden nyomaték és vágási hézag ellenőrzését. És az első élezést, valamint és a nyíróléc beállítását.

Az SPFH KP átalakítási csomagja

Az SPFH KP átalakítási csomagja

Ha a rendszerprocesszor már eltávolításra került, akkor teljesen kiképzett szakembereinknek szervizelik a gépet, optimalizált átalakítási szekvenciák alkalmazásával, hogy biztosítsák a beépített telepített alkatrészek hosszú élettartamát és a megbízható működést.

SPFH motor csomag

SPFH motor csomag

Élvezze a motor maximális teljesítményét és élettartamát az eredeti kenőanyagokkal és szűrőkkel. A szervizelés magában foglalja a szűrő cseréjét, az olajcserét és a motor kompressziójának ellenőrzését.

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!

Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.

Márkaképviselő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Kapcsolatfelvétel