A VADVILÁG VÉDELME EGY NEMZETI PARKBAN

Sokáig úgy tűnt, hogy a vadon élő pónik örökre eltűnhetnek az Anglia délnyugati részén fekvő Exmoor Nemzeti Parkból. De miután Dawn és Nick Westcott megalapították az Exmoor Póni Projektet 2013-ban, a dolgok kezdtek jobbra fordulni. A pár együtt dolgozik a fajta jövőjének megóvásán, a genetikai állomány védelmén és a lótulajdonosok tanácsádásán. Mi teszi olyan különlegessé az Exmoor pónikat? Nézze meg a videót Dawn Westcott-tal, és derítse ki!
A NAPOM A PÓNIKKAL KEZDŐDIK ÉS A PÓNIKKAL VÉGZŐDIK. AZTÁN OTT VAN MÉG A FARM, A JUHOK, AZ EXMOOR PÓNI PROJEKT ÉS A MUNKÁM SZERZŐKÉNT. TEHÁT ELÉGGÉ HOSSZÚAK ÉS TELÍTETTEK A NAPJAIM ... DE MINDEZ KIFIZETŐDŐ IS.
DAWN WESTCOTT

A BIZALOM KÉRDÉSE

Dawn Westcott húsz évvel ezelőtt otthagyta a nagyvárosi életet, hogy a vidéken élhessen. Ma már valószínűleg jobban ismeri a veszélyeztetett vadon élő pónik jellemét, mint bárki más a világon. Dawn Westcott végtelen türelemmel és empátiával képzi ki a pónikat egy újfajta életmódra, amely lovaglásra és teljesítményre összpontosít, távol a mocsaraktól. Némelyik még versenyeken is részt vesz. Tekintsen a színfalak mögé a következő videóban...
AMIKOR EGY EXMOOR PÓNI BIZALMÁBA FÉRKŐZÖL, NAGYON KELLEMES VISSZACSATOLÁST KAPSZ
DAWN WESTCOTT

A TERMÉSZET MEGSZELÍDÍTÉSE

Az Exmoor nemzeti parkban kielégítő érzés gazdálkodni, de nagyon kihívó feladat is tud lenni. A Westcotték igazán nagyra értékelik a modern gépjeiket, főként, ha a dolgok nehézre fordulnak egy kemény tél során. A következő videóban Dawn elmagyarázza, hogyan segítettek neki ezek a gépek kimenteni egy árva csikót egy nehezen megközelíthető helyen.
A TRAKTOROK EGYRE ERŐSEBBEK LESZNEK. EMELLETT VANNAK ATV-JEINK, GATORJAINK ÉS QUADJAINK. EZEK AZ ESZKÖZÖK TÉNYLEG SEGÍTENEK, HOGY ELVÉGEZZÜK A FELADATAINKAT.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

A John Deere Gator Sorozat

Fedezze Fel A Termékcsaládot