A KÉZI MUNKA TALÁLKOZIK A TECHNOLÓGIÁVAL

A dolgok nem voltak könnyűek a kezdetekben. Amikor Markus Schneider megalapította a borászatát Ellerstadban, Németországban, még csak 18 éves volt, és nem volt hitelminősítése. Ámde a szülei hittek benne. Összedobták a megtakarításaikat, és a borászat nemsokára egy virágzó családi vállalkozássá nőtte ki magát. Mi a titka? Nézze meg a videót, és derítse ki!
OLYAN DOLGOKAT ÉRTEM EL A BORÁSZATBAN, MELYEK ÁLTALÁBAN GENERÁCIÓKAT VESZNEK IGÉNYBE SZUPERSZONIKUS SEBESSÉG MELLETT – SŐT TALÁN FÉNYSEBESSÉGGEL.
MARKUS SCHNEIDER

GAZDÁLKODÁS A LEGMAGASABB SZÍNVONALON

A Schneider borászat 92 hektáron termeszt szőlőt, emellett néhány leányvállalatot is vezet. Évente megközelítőleg egymillió palackot állítanak elő az igényes ügyfelek részére szerte a világon. A kiemelkedő borminőség a szőlőültetvényeken kezdődik, ahol a kézimunka és a kiváló minőségű gépek működnek egymás mellett. De hogyan állapítható meg, hogy mely szőlők a jók? Nézze meg a következő videót, és derítse ki...
NYILVÁN NAGYSZERŰ A LEGJOBB ESZKÖZÖKKEL DOLGOZNI. DE A VÉGÉN ÚGYIS AZ SZÁMÍT, HOGYAN KEZELEM ŐKET.
MARKUS SCHNEIDER

A MINŐSÉG SZERETI A CÉGET

Mi motiválja Markus Schneidert minden nap? Maga a szenvedély olyan prémium borok készítéséhez, amelyek nemcsak kiválóak, hanem következetesen azok. A minőség elkötelezett híveként Markus okosan választja meg csapatát és eszközeit. A következő videóban a borász elmagyarázza, hogy a portfóliója miként nyerte el nemzetközi hírnevét.
HA SZENVEDÉLLYEL DOLGOZOL ÉS HISZEL MAGADBAN, AKKOR AZ EMBEREK BOLDOGOK LESZNEK A VÉGTERMÉKKEL.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

A John Deere Gator Sorozat

Fedezze Fel A Termékcsaládot