A VERHETETLEN

Óvjon, teljesítsen, és profitáljon – fedezze fel a legtöbb megoldást biztosító sorozatunk újdonságait: minimalizált talajnyomás1, nagyobb vezetőfülke2 masszázsüléssel2, garantált üzemanyag-hatékonyság3, és távoli gép adat figyelő Expert Alerts szolgáltatással az összes típushoz.

150 lóerő felett, precíziós gazdálkodási technológiával, ennél a sorozatnál egyszerűen nincs jobb.Fedezze fel a 150 lóerő feletti gépeinket

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
A 2-hevederes gépek biztosítják a legerősebb egyenes irányú húzóerőt, nagyon hatékony nyomatékáttétellel és nagy felfekvő felületettel. Sík terepre és száraz, laza talajra tervezve.

További információk

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Tökéletes, ha olyan sokoldalú gépre van szüksége, amely a terepen és az úton is egyaránt jeleskedik. A 8R ötvözi a húzóerőt, az alacsony fenntartási költségeket és a sokoldalú teljesítményt.

További információk

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Akár 373 lóerővel és valamivel több, mint 11 tonna súlyával a 7R kivételes gyorsulásra és közúti hatékonyságra képes. Nehéz szántóföldi munkákhoz az EZ Ballast pótsúly másodpercek alatt felszerelhető a fülkéből.

További információk

6R6R6R

6155R - 6250R

HeadingIcon

6R
Számos érv szól a 6R traktor választása mellett: csúcstechnológia, integrált technológiák, kivételes teljesítmény, felhasználóbarát vezérlőfelületek és az új CommandARM funkció.

További információk

6M6M6M

6155M - 6195M

HeadingIcon

6M
Várjon el többet. Azoknak fejlesztettük, akik többre vágynak a megszokottnál. Robusztus, erős, egyszerű – mégis modern és olcsón üzemeltethető. Üdvözöljük az új 6M sorozatban.

További információkVerhetetlen kényelem

Nagy traktoraink olyan kiegészítőkkel ellátottak, amelyek az Ön által keresett kényelem és termelékenység új szintjét biztosítják.2CommandPRO

CommandPRO

Nagy traktorjaink ereje könnyedén kordában tartható az új CommandPRO4 botkormány és annak 11 újrakonfigurálható gombja által. Ez a mindent felülmúló kezelőfelület, amely minden munkát kényelmesebbé és eredményesebbé tesz.

Active Seat II²

Active Seat II²

Az új Active Seat II gyorsreagálású elektromos felfüggesztési technológiával rendelkezik, hogy a függőleges mozgások akár 90%-át kompenzálja. Élvezze a fejedelmi vezetésélményt még a legzordabb körülmények között is.

Információs és kommunikációs rendszer²

Információs és kommunikációs rendszer²

A 6.5-ös’’ csúcstechnológiájú érintőképernyős rádió működtethető Apple CarPlay-jel, emellett többféle szórakozási lehetőséget biztosít. A teljesen új, 6-hangszórós hangrendszert, valamint az erőteljes mélyhangszórót a legkiválóbb hangmérnökök tervezték, hogy koncerttermi hangminőséggel szóljon.

Üzemanyag-garancia

Üzemanyag-garancia program

Az ígéretünk: Garantált üzemanyag-fogyasztás. Ellenkező esetben visszadjuk a pénzét5. Ha több fogyasztást ér el, mint az általunk meghatározott célérték, kifizetjük a különbözetet. Fogyasszon kevesebbet, és mi bónuszként kifizetjük a különbözet 2x-szeresét. Az üzemanyag-garancia program a 6R, 7R és 8R traktorokra vonatkozik a mezőkön történő alkalmazáskor és transzport módban.

Karbantartás és javítás

Karbantartás és javítás

A John Deere traktorjai egyet jelentenek az alacsony karbantartási költségekkel. Továbbá a PowreGard szerződések 8 évig / 8000 óráig védelmet nyújtanak a váratlan javítási költségekkel szemben.

Értékcsökkenés

Értékcsökkenés

A magasabb vételár nem jelenti azt, hogy többe kerül. Mivel a John Deere sokak által keresett, globális márka rendkívül megbízható traktorokat épít, amelyek értéke alig csökken. Ez magasabb viszonteladási értéket és alacsonyabb értékcsökkenési költségeket eredményez.

Verhetetlen

Verhetetlen a precíziós gazdálkodásban

A 450 €/ha búzatermesztési költséget alapul véve a John Deere Connectivity Benefit program akár 57 €/ha* költséget takaríthat meg Önnek

Szakaszvezérlés és ingyenes
AutoTrac SF1

49,80 €/ha

Lehetséges megtakarítás*

Vezeték nélküli kommunikáció
az iroda és a gép között

6,00 €/ha

Lehetséges megtakarítás*

Távoli kijelző hozzáférés
mobilapp használatával

1,40 €/ha

Lehetséges megtakarítás*

Szakaszvezérlés

A precíziós gazdálkodás csomagunk tartalmazza a Premium vagy Ultimate Activations szolgáltatásokat, amely szakaszvezérlést6 és további funkciókat biztosít az ön számára. A 15 cm pontosságú, ingyenes SF1 korrekciós jeltartási szolgálatással kombinálva a szakaszvezérlés jelentős ráfordítási költségeket takarít meg Önnek.

Vezeték nélküli adatátvitel

Tartalmazza a precíziós gazdálkodási csomagjainkat, a JDLink Connect vezeték nélküli adatátvitel segítségével értékes üzemeltetési adatokat továbbít a gépétől az Ön John Deere Operations Center fiókjába. Akár a MyOperations app segítségével is használhatja. Az adatok azonnali rendelkezésre állása sok időt takarít meg Önnek.

Távoli kijelző hozzáférés

A MyOperations Appból történő távoli kijelző hozzáférés lehetővé teszi, hogy távolról nyújtson segítséget a kezelőnek a gép beállítása, beállítások finomhangolása és az üzemeltetés közben – mintha ott ülne a fülkében. Ez azt jelenti: hogy gyorsabban nyújthat segítséget a kevésbé tapasztalt vezetőnek, valamint nem veszít időt csúcsszezonban.


1 8RX traktorok

27R, 8R, 8RT, 8RX traktorok

3 6R, 7R, 8R traktorok

4AutoPowr hajtómű szükséges

5Az üzemanyaggarancia-program az abban résztvevő John Deere-kereskedők által 2019. november 1. és 2020. október 31 között kínált, új, kiskereskedelemben soha nem értékesített 6R, 7R és 8R sorozatú traktorokra érvényes, amelyet e időpontok között vásároltak meg vagy béreltek, valamint kifejezetten online regisztrációhoz kötött. A garancia-program a megadott JDLink adatokkal összhangban érvényes mezőn történő alkalmazásokra és szállítási alkalmazásokra (20 km/h felett) érvényes. Az ösztönző program a tulajdonba vétel első évére vonatkozik. A John Deere visszatéríti a szállítási módban alkalmazott átlagos üzemanyag-fogyasztás és a célzott üzemanyag-fogyasztás közötti különbséget. Ha a fogyasztás meghaladja a megadott célértéket, a visszatérítés az elhasznált üzemanyag literben mért többlet mennyiségén alapul. Ha a fogyasztás a megadott célérték alatti, a visszatérítés a megtakarított üzemanyag literben mért 2-szeres mennyisége. A Hatékonysági Bónusz (célérték alatt) maximum 3,000 € visszatérítésre korlátozódik. A regisztrációs eljárás részleteivel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a John Deere viszonteladójával.

6Frissíthető SF3 és RTK csomagokra

* A búza termelési költsége az Agribenchmark adatai alapján FR, UK, DE területén. Diesel / ha az Agribenchmark adatai alapján FR, UK, DE területén. A 15 cm-es irányítórendszerek esetén 8% a Lohnunternehmen 1/2010 adatai alapján. Ebben az esetben a különbséget csak a kevésbé pontos 30 cm-es EGNOS jelhez viszonyítjuk, azaz 8% fele = 4% megtakarítás. Munkadíj az Agribenchmark adatai alapján FR, UK, DE területén. A termelékenység-növekedés a Landtechnik 6/2006 adatai alapján SF1 használatával 14%. Ebben az esetben is csak a feleannyira pontos EGNOS 30 cm-es rendszerhez viszonyítunk, így a megtakarítás 14% / 2 = 7%. Szekcióvezérlő üzemeltetési költségek csökkentése a Profi Dec. adatai alapján. 2012. Ne feledje, minél kisebb a mező, minél jobban eltér a téglalap alaktól, minél nagyobb a munkaszélesség, és minél kisebb az egyes munkaeszköz szakasza, annál nagyobb az előny. Nagy, téglalap alakú mezők esetén a szekcióvezérlésből származó előny minimális.

Feltételezések:
Gyorsabban halad a mezőn: Az összes beállítási adat (ügyfél, gazdaság, mező, traktor és munkaeszköz méretei és eltolásai, termékek és kezelők) egy beállítási fájlban előkészíthető a Setup Builder segítségével, és vezeték nélküli hálózaton a traktorra küldhető. Ezért a mezőre érkezéskor a dokumentációhoz szükséges összes adat már be van töltve és azok megjelennek a kijelzőn, és a járművezetőnek csak meg kell erősítenie azokat. Ezzel 3 percet takarít meg minden alkalommal, amikor a mezőre indul. A munkabér költsége feltételezett érték, eltérő lehet. Annak érdekében, hogy a számot hektárértékre kiszámoljuk, feltételezzük, hogy a gazdaságok mérete 100 ha. Ha 30 mező található egy 300 ha gazdaság területén, a megtakarítás értéke a 1 € / ha, és nem 3 € / ha. Az irodai munkák előre elvégezve: Ez azt az előnyt írja le, ha minden adatot digitálisan rögzítettek. A gazdaság vezetőjének nem kell többé papírlapokat fénymásolnia a gazdálkodási rendszerébe, ehelyett a dokumentáció összes adatát - a részleteket is - kinyerheti a Field Analyzerből vagy az Agronómia Jelentésből. Ez bármikor elvégezhető kényelmesen, ráadásul bármikor láthatja a részleteket a MyOperations Appban. Továbbá: Annak érdekében, hogy a számot hektáronkénti értékre lehessen kiszámítani, 100 ha mezőgazdasági területet vettük alapul. Ha 30 mező található egy 300 ha gazdaság területén, a megtakarítás értéke 1 € / ha, és nem 3 € / ha.

A MyOperations app további előnyei:
– Flotta menedzsment – folyamatosan rajta tarthatja a szemét a flottáján: 50%-kal kevesebb telefonhívás
– Döntéshozatal tények alapján: az új elemzés lapfül
– 2 óra megtakarított idő / szezon a gazdálkodás vezetőjének, aki szezonális munkásokat foglalkoztat (70€/óra munkadíj). A megtakarított időből származó előny: 1,40€/ha