A változás ideje

Ön kivételes teljesítményt érdemel

A 6R, 7R és 8RX traktoraink hatékony, élvonalbeli teljesítménye nyilvánvaló gazdasági értéket biztosít az Ön vállalkozása számára. A szállítás, a talajvédelem és a sokoldalúság terén jelentkező teljesítményelőnyük meg fog mutatkozni az Ön eredményeiben.

Márkakereskedő keresése

Bevált és kipróbált

Nagy traktoraink teljesítményelőnyeit a szállítás, a talajvédelem és a sokoldalúság terén nemcsak európai ügyfelek százai igazolták, hanem független tesztek is alátámasztják. De ez még nem minden. Mert ezek a gépek számos precíziós mezőgazdasági funkcióval is rendelkeznek, mint például az 1-Click-Go-AutoSetup, amelyek felülmúlják más traktorok hasonló funkcióit a szántóföldön és tovább növelik a jövedelmezőséget.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Ez az időtakarékos termelékeny eszköz akár 50 %-kal csökkenti a szántóföldi beállítási időt. Teljesen automatizált, nincs hiba, nincs késedelem. Az előre elkészített feladatok automatikusan megjelennek a Gen4 kijelzőn, amikor a traktor megérkezik az adott szántóföldre. A kezelőnek mindössze EGY KATTINTÁSSAL jóvá kell hagynia a részleteket. Ez minden.

Unbeaten-Header

Tapasztalja meg ennek a jól manőverezhető, nagy teljesítményű, 4 hengeres, erős hidraulikával, nagy emelési kapacitással és nagy kerekekkel rendelkező traktor sokoldalúságát.

További információk

 

Unbeaten-Header

A szállítási munkákhoz nélkülözhetetlenek a John Deere 6R és 7R traktorszériáink. Melyik lesz az Ön első számú traktora?

 • Numero 1 a szállításban - 6R 185

  Az intelligens teljesítménykezelés funkcióval akár 234 lóerő is elérhető egy könnyű, 7,9 tonnás, középső keretes burkolatban, páratlan gyorsulással és kivételes sokoldalúsággal.

  Traktorok
 • Numero 1 a szállításban - 7R 330

  A legutóbbi DLG PowerMix tesztelésnél a 7R 330-as traktorunk új dízel és DEF (emisszió gondozó folyadék) fogyasztási mércét állított fel a szállításban a 300 LE maximális teljesítmény feletti traktoroknál (ECE-R120).

  traktor
 • Numero 1 a szállításban - 6215R

  Mindössze 19,2 l/órával a 6215R nemcsak a legalacsonyabb dízelfogyasztást érte el a tesztelt traktorok közül¹, hanem a legnagyobb gyorsulást is, 30 tonnás pótkocsit vontatva².

  traktor
 • Numero 1 a szállításban - 6250R

  2018 óta a 6250R verhetetlen a DLG PowerMix Transport 2.0 tesztelésen. Az összes tesztelt versenytársához képest a 6250R a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást érte el a szállítás során.

  Traktor

Regisztrálás a digitális hírszolgáltatásra

Több mint egy hírlevél - regisztrálás a digitális hírszolgáltatásra

Regisztráljon digitális hírszolgáltatásunkra, hogy naprakész információkkal rendelkezzen az új blogcikkekkel, hírekkel, különleges tevékenységekkel és exkluzív ajánlatokkal kapcsolatban!

Iratkozzon fel!

Kapcsolódó témák

6R sorozat

6R sorozat

Numero 1 a szállítás és az intelligens automatizálás terén – kiváló teljesítmény nagy erő és csekély súly mellett.

Csatlakoztassa John Deere készülékét

7 sorozat

Csekély súly, sok lóerő – gyorsulás jó reagálással és kivételes mozgékonyság.

Csatlakoztassa John Deere készülékét

8 sorozat

Csúcstechnológia, nagy vonóerő – sokoldalú és nagy teljesítményű traktorok a precíziós mezőgazdaság számára.

 1. A garantált üzemanyag-fogyasztási szint 25 l/óra szállítási üzemmódban ennél a modellnél, a John Deere üzemanyag-garancia programban részt vevő gépek esetében, a program & feltételei szerint és a szóba jöhető országokban. További részletekért forduljon John Deere kereskedőjéhez.
 2. Mezőgazdasági Kamara, Alsó-Szászország (Németország), traktorteszt 2020. “A sztandard (Unimog nélküli) traktorokhoz viszonyítva, a John Deere gépei érték el a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást. [...] Érdekes, hogy az alacsony üzemanyag-fogyasztás ellenére a 6215R érte el a legnagyobb gyorsulást két pótkocsival”;” www.‌lwk-niedersachsen.‌de 19 l/óra egyúttal a garantált üzemanyag-fogyasztási szint is szállítási üzemmódban ennél a modellnél, a John Deere üzemanyag-garancia programban részt vevő gépek esetében, a program & feltételei szerint és a szóba jöhető országokban. További részletekért forduljon John Deere kereskedőjéhez.
 3. A garantált üzemanyag-fogyasztási szint 20 l/óra szállítási üzemmódban ennél a modellnél, a John Deere üzemanyag-garancia programban részt vevő gépek esetében, a program & feltételei szerint és a szóba jöhető országokban. További részletekért forduljon John Deere kereskedőjéhez.
 4. ³ Profi teszteredmények 06/2018
 5. 40 l/h üzemanyag-fogyasztás és 20 %-os hatékonysági előny alapján a 8R kerekes traktorokhoz képest 7000 daN-nál.
 6. 3 % potenciális termésveszteséget feltételezve a tömörített földeken, egy 8 t/ha terméshozamú búzaföldön és 200 €/t piaci áron az a bizonyos 3 % (240 kg) 48 €/ha nyereségnövekedésnek felel meg.