Coronavirus Update Center

John Deere Information

Azokat szolgáljuk, akik a világ vérkeringését tartját fenn.

A COVID-19 világjárvány mindannyiunkat eddig nem látott kihívás elé állított. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy megvédjük munkavállalóink, vevőink, forgalmazóink, beszállítóink jólétét és a közösséget ahol élünk, dolgozunk. Arra törekszünk, hogy amennyire lehetséges folytassuk a gyártást és a szolgáltatásainkat. Egyúttal szeretnénk köszönetet is mondani mindazoknak, akik élelmiszer előállításban vesznek részt, valamint az alapvető szolgáltatások végzésével megteremtik a biztonságot számunkra.

Vigyázzanak magukra és kívánjuk, hogy maradjanak egészségesek!

Connected Support
Távoli gépfelügyelet

Távoli gépfelügyelet

A gép üzemállapotát a távolból figyelik a márkakereskedő szakemberei a John  Deere Connected Support eszközeivel, azaz pl. az Expert Alerts és a Machine Dashboard segítségével. Ha a műszerek azt jelzik, hogy valami nincs rendben a gépen, akkor azonnal kapcsolatba   lépünk önnel, és proaktív támogatást  nyújtunk, amelyre azért van szüksége, hogy minimálisra csökkenthesse a leállás kockázatát és továbbra is a munkájára összpontosíthasson.

Távoli gépbeállítás támogatás

Távoli gépbeállítás támogatás

A kijelző távoli hozzáférés eszköz jelentősen csökkenti a gép a beállítási idejét, mivel lehetővé teszi a márkakereskedő szakértője számára, hogy kapcsolódjon a vezetőfülkében lévő kijelzőhöz, támogatást nyújtva a beállításhoz. Lehetővé teszi a márkakereskedő szakértője számára, hogy támogatást nyújtson Önnek a teljesítmény fokozását illetően és lényegesen megkönnyíti a kommunikációt a márkakereskedővel, ha problémákba ütközik, ami szintén lényeges a hasznos üzemidő szempontjából.