Bemutatjuk a nagy H sorozatot. Új szabvány a fakitermeléshez.

H-sorozatú erdészeti gépek

Képzeljen el egy olyan termelési rendszert, amely nemcsak a termelékenységet növeli, hanem az elkövetkezendő generációk számára is tartós örökséget teremt. A nagy H termelési rendszerrel új magasságokba emeljük a termelékenységet.

Az új, nagy méretű, H-sorozatú betakarítógépek és szállítmányozók nagyobb termelékenységet nyújtanak jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással, jobb stabilitással és jobb ergonómiával a kezelő számára.

1470H betakarítógép

Nagyobb termelékenység kevesebb üzemanyaggal

A váz reteszelése, a nagy teljesítményű motorok és a továbbfejlesztett hidraulika javítják a vezethetőséget, és kevesebb üzemanyaggal nagyobb termelékenységet biztosítanak a betakarított m3-re bontva.

Az új hidraulika három dedikált szivattyúval nagyobb hidraulikus teljesítményt és nagyobb munkanyomást biztosít a behordáshoz. A rendszer optimalizált, és kiegyensúlyozott üzemanyag-gazdaságosságot biztosít.

Betakarítógép-fülke

Automatizálás és intelligencia alapfelszereltségként

Az Intelligens daruvezérlés (IBC) a nagy H-sorozatú betakarítógépeink alapfelszereltségévé válik, és az IBC 3.0 a H-sorozatú szállítmányozók alapfelszereltsége lesz. 

Az Intelligent Cabin Key (intelligens fülkekulcs) egy személyes távoli kulcs, amely kinyitja a gép ajtaját, és megnyitja a PC-t és a TimberMatic vezérlőrendszert a kezelőspecifikus beállításokkal. Amikor a kezelő távolról kinyitja az ajtózárat, a gép áramot kap, a számítógép elindul, és a megközelítési lámpák automatikusan világítanak. A kezelő csak beindíthatja a motort, és a gép készen áll a munkára.

1270H betakarítógép

Erősebb gémek

Az új gémek növelték az emelési és billenési erőket. Nagyobb teljesítményt kínálnak, és hosszabb a gém elérése.

Az új H7 gém betakarítógépek számára körülbelül 10%-kal nagyobb emelési teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az új H9 gém emelési teljesítménye is 10%-kal nőtt, a forgatónyomaték pedig 5%-kal nagyobb lett, mint az előző modell esetében.

Az F10 fakihordógém új, hosszabb, 10,2 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az F9 gém hosszabb elérése 10,7 méter. A hidraulikatömlőt és a tömlővezetékeket továbbfejlesztették. Az új F10 a piac legerősebb fakihordógémje. A 40%-kal nagyobb gémemelési nyomatékkal és a 22%-kal nagyobb forgatónyomatékkal nagyobb markolási lehetőségek válnak elérhetővé.

TimberMatic

Könnyű használat

A TimberMatic H vezérlőrendszer az integrált TimberMatic Mapshelps rendszerrel kiváló teljesítményt és termelékenységet biztosít a kezelő számára.

A TimberMatic H automatizálás egyszerű használatot és továbbfejlesztett ergonómiát biztosít. Az új kezelőfelület egyszerű és könnyen hozzáférhető. A H automatizálási rendszer következetes felhasználói élményt biztosít minden erdészeti termék esetében. Az új képi megjelenítés az éjszakai és a nappali nézetre vonatkozó lehetőségeket tartalmazza. És a képernyőn megjelenő nézet csak a helyzettel kapcsolatos információkat mutatja.

John Deere betakarítógép gyár

Fülke kényelem

A forgó és szintező fülke alapfelszereltséggé válik a nagy H sorozatban. Fülkék kiváló rálátást biztosítanak a munkaterületre, a továbbfejlesztett klímavezérlő rendszerre és a 30- ±kal ° megnövelt kabinfordulási szögre. Jobb világítás, alacsonyabb zajszint és több tárolóhely a kezelő számára. Új másodlagos kijelző az alapszintű gépfunkciókhoz és kamerákhoz, több töltőkimenet, új pedál a haladási irány kiválasztásához, új prémium hangrendszer mélynyomóval és háromhangszórókkal.

Betakarító a sötét erdőben

Intelligens szórókeret-vezérlés IBC és gomb vezérlőkarok

A gém vezérlése precíz, gyors és egyszerű, mert a kezelő a markoló vezérlésére összpontosíthat a gém csuklómozgásai helyett. Az IBC javítja a munkabiztonságot, és megkönnyíti a munkát.

A betakarítógépekben lévő konfigurálható gombos vezérlőkar megkönnyíti a mindennapi munkát.

Egyszerű karbantartás

Könnyebb napi karbantartás

A napi szervizelés egyszerűbb lett. A folyadékbemenetek mind ugyanazon a könnyen hozzáférhető helyen találhatók. Minden gép elektromos motorolajszint-szenzorokkal és teljesen új központi zsírzórendszerrel rendelkezik a könnyű használat érdekében. A gépen számos praktikus tárolóhely is található.

 

1270 betakarítógép az erdőben

Fejlesztések a szervizelhetőségben

A kevesebb egyedi szervizfeladat és a központosított, könnyen hozzáférhető szervizpontok megkönnyítik a H-sorozatú gépek szervizelését. A választható automatikus kenés és központi zsírzás időt takarít meg. A motorolajszint ellenőrzése automatikusan megjelenik a TimberMatic képernyőjén az indításkor.

Erdészeti gépek szervizelése

Akár 1000 órás szervizintervallumok

Az akár 1000 órás szervizintervallumok szervizszerződéssel és rövidebb szervizidővel kevesebb állásidőt és alacsonyabb költségeket jelentenek.

John Deere 1270H betakarítógép

1270H

 • Erős, mindenre kiterjedő betakarítógép
 • IBC alapfelszereltségként
 • H7 gém magas emelési és forgatónyomatékkal
 • Könnyű szerviz és karbantartás
 • Betakarítógép-fejek széles választéka
 • Nagyszerű rálátás a munkaterületre

John Deere 1470H betakarítógép

1470H

 • A legalkalmasabb betakarítógép nagy fákhoz
 • IBC alapfelszereltségként
 • H9 gém magas emelési és forgatónyomatékkal
 • Könnyű szerviz és karbantartás
 • Betakarítógép-fejek széles választéka
 • Nagyszerű rálátás a munkaterületre

H216 betakarítógép-fej

H216 betakarítógép-fej nagy betakarítógépekhez

A John Deere H216 egy új, nagy betakarítógép-fej keményfákhoz és puhafákhoz. Termelékeny, és könnyen hozzáigazítható a különböző igényekhez.

2510H fakihordógémek

Erőteljes gémek

Az új F9 és F10 gémek nagyobb teljesítményt és hosszabb elérést kínálnak. Az F10 gém elérése 10,2 méter. Az F9 gém 10,7 méteres eléréssel rendelkezik. A hidraulikatömlőt és a tömlővezetékeket továbbfejlesztették. Az új F10 a piac legerősebb fakihordógémje. A 40%-kal nagyobb gémemelési nyomatékkal és a 22%-kal nagyobb forgatónyomatékkal nagyobb markolási lehetőségek válnak elérhetővé. Az új F9 gém 13%-kal nagyobb emelési nyomatékkal és 10%-kal nagyobb forgatónyomatékkal rendelkezik.

2510H szállítmányozó az erdőben

Intelligens gémvezérlés (IBC) 3.0. alapfelszereltségként

Az IBC 3.0 szabvánnyá válik a nagy H-sorozatú szállítmányozók esetében.

Az IBC 3.0 segítségével a rakodó gém egy gombnyomással automatikusan abba a helyzetbe kerül, ahonnan a csipesz az előző terhet felvette – a rönkök be- és kirakodása esetében is. A rakodó gém egy gombnyomással automatikusan szállítási helyzetbe és vissza is állítható.

2510H szállítmányozó raktér

Megnövelt teherbírás és kibővített raktér

Az új szállítmányozók megnövelt terhelhetőséggel és kibővített raktérrel rendelkeznek, két új méretben, megnövelhető tartókkal.

A 7,5 m²-es raktér optimális a nehéz keményfa- és eukaliptuszrönkök kezeléséhez, míg a 8,5 m²-es raktér puhafákhoz ajánlott a 2510H ládás modellhez.

2010H

Max. motorteljesítmény, kW 220
Motornyomaték, Nm 1400
Vonóerő, kN 255
Gém elérése, m 8,5/10,2/10,7
Emelési nyomaték, kNm, kereszt 210/170
Forgatónyomaték, kNm 50/45
Terhelhetőség, tonna 20
Rakodótér lehetőségei, m2 6,5/7,5
Fordulási szög, fok 44
Hasmagasság, mm 799
 

2510H

A 2510H szállítmányozó új ikermotoros hajtáslánca 50%-kal gyorsabb haladási sebességet biztosít.

Max. motorteljesítmény, kW 252
Motornyomaték, Nm 1550
Vonóerő, kN 290
Gém elérése, m  8,5/10,2/10,7
Emelési nyomaték, kNm, kereszt 210
Forgatónyomaték, kNm 50
Teherbíró képesség, tonna
25
Rakodótér lehetőségei, m
6,5/7,5/8,5
Fordulási szög, fok 44
Hasmagasság, mm
779