A forwarderek és harveszterek kezelése elsajátítható szimulátorok használatával. Meg az is lehetséges hogy több  gépet próbáljunk ki egy virtuális helyszínen. A teljes géplánc virtuális kipróbálása.

TimberSkills tanulási környezet

A TimberSkills tanulási környezet eszközöket biztosít a hallgatók teljesítményének nyomonkövetéséhez és a szimulátorgyakorlatok kezeléséhez, beleértve a teljes körű gyakorlatokat, a tudásfelmérést és a tanári visszajelzéseket.

Kezelői jelentés

A kezelői jelentés kiváló eszköz a diákok előrehaladásának támogatására a TimberSkills tanulási környezetben. A jelentés visszajelzést ad, és a hallgató teljesítményét egy 1-től 5-ig terjedő skálán értékelik a szimulátor referenciateljesítményéhez képest.

Termékismertető megtekintése

 

TimberSkills szimulátor

TimberSkills szimulátor

A TimberSkills szimulátorok hatékony eszközök a TimberMatic mérő- és vezérlőrendszer nélküli munkamódszerek és gépüzemeltetés oktatásához.

Laptop szimulátor

TimberSkills számítógépes szimulátor

TimberSkills laptopszimulátor tartalmazza a betakarítógép billentyűzetét és kezelőszerveit, valamint egy telepítési készletet, tápellátást és szállítódobozt. A készlet azonban nem tartalmazza a laptopot, mivel azt javasoljuk, hogy azt helyben vásárolja meg, hogy meggyőződjön arról, hogy a billentyűzet és a nyelv helyes legyen. A TimberMatic vezérlőrendszerek nem képezik a csomag részét.

TimberMatic bemutató szoftver

TimberMatic bemutató szoftver

A TimberMatic bemutató szoftver ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a betakarítógép TimberMatic vezérlőrendszere. A szoftver segítségével gyakorolhatja a vezérlőrendszer funkcióit, mint a kalibráció, az állvány vezérlési eljárásai és a terméshozammal kapcsolatos adatok tárolása.