Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek
StarFire™ vevők

StarFire™ vevők

Az általunk megtervezett és létrehozott StarFire™-műholdvevők a saját, világméretű referenciaállomás-hálózatunkat használják, és kiváló jelpontosságot kínálnak.

Intelligens kijelzők

Intelligens kijelzők

Intuitív érintőképernyős kijelzőink állnak a John Deere precíziós gazdálkodási technológia mögött. ISOBUS-kompatibilisek, egyszerű menükkel és testreszabható képernyőkkel rendelkeznek.

JDLink™ kapcsolat

JDLink™ kapcsolat

A JDLink™ kétirányú összeköttetést biztosít a termény- és gépadatoknak a John Deere Operations Centerbe™ felületére való automatikus feltöltéséhez és valós idejű távoli nyomon követéshez.

Zökkenőmentesen integrált

Zökkenőmentesen integrált

Minden részegységünk felcserélhető, még akkor is, ha az Ön gépe nem a John Deere zöld és sárga színeiben pompázik: így is élvezheti a John Deere precíziós gazdálkodási technológia előnyeit.

Könnyen használható

Könnyen használható

Minden alkatrészt és szoftvert mi hozunk létre. Gazdálkodókkal közösen és gazdálkodóknak tervezett alkatrészeink és szoftvereink könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

Mérhető jövedelmezőség

Mérhető jövedelmezőség

Adatait a John Deere Operations CenterTM biztonságosan tárolja a gép hatékonysága, a terméshozamok és számos más tényező részletes elemzésére a jövedelmezőségének támogatása érdekében.

A John Deere megkönnyíti a precíziós mezőgazdaságot

Létrehoztunk egy rövid videósorozatot, amelyek bemutatják a precíziós gazdálkodási eszközeink néhány előnyét. Görgessen végig a jobb oldalon lévő listán, hogy megtalálja az Önt érdeklő területet.

Navigációs megoldások

Navigációs megoldások

Nincs kihagyás, nincs átfedés – kövesse ugyanazokat a navigációs nyomvonalakat minden alkalommal, és mindezt teljes mértékben szabadkézi kormányzással. Rendkívül nagy pontosságot kínálunk: bővítettük a navigációs kínálatunkat minden berendezési márkán használható megoldásokkal.

Automatizálási rendszerek

Automatizálási rendszerek

Szüntesse meg az ismétlődő feladatok okozta stresszt vezérlőinkkel és programozható eszközeinkkel. Segítenek optimalizálni a gép teljesítményét és kiküszöbölni a költséges hibákat.

Helyspecifikus gazdálkodás

Helyspecifikus gazdálkodás

Ismerje meg, hogyan használja fel a rendszer a több forrásból származó táblaadatokat a változtatható kijuttatási térképek létrehozásához, amelyek lehetővé teszik a tábla egyes területeinek kezelését a növekedés és a terméshozamok javítása érdekében.