Navigációs megoldások

Navigációs megoldások

Többcélú rendszerek minden alkalmazáshoz.

Nemcsak John Deere-gépeket működtet? Semmi akadálya. Egy sor irányítórendszerünk van, amelyek más gépmárkákban és alkalmazásokban is használhatók. Ez azért van, mert mi megtervezzük a saját irányítórendszereinket. Képesek vagyunk az elektronikus rendszerek különböző gépekre igazítására. Kérdezze meg a kereskedőjét, hogyan élvezheti az automatikus kormányzás előnyeit.

Zökkenőmentesen integrált

Zökkenőmentesen integrált

Minden részegységünk felcserélhető, még akkor is, ha az Ön gépe nem a John Deere zöld és sárga színeiben pompázik: így is élvezheti a John Deere precíziós gazdálkodási technológia előnyeit.

Könnyen használható

Könnyen használható

Minden alkatrészt és szoftvert mi hozunk létre. Gazdálkodókkal közösen és gazdálkodóknak tervezett alkatrészeink és szoftvereink könnyen kezelhetők és hosszú élettartamúak.

Mérhető jövedelmezőség

Mérhető jövedelmezőség

Adatait a John Deere Operations CenterTM biztonságosan tárolja a gép hatékonysága, a terméshozamok és számos más tényező részletes elemzésére a jövedelmezőségének támogatása érdekében.

A John Deere megkönnyíti a precíziós mezőgazdaságot

Létrehoztunk egy rövid videósorozatot, amelyek bemutatják a precíziós gazdálkodási eszközeink néhány előnyét. Görgessen végig a jobb oldalon lévő listán, hogy megtalálja az Önt érdeklő területet.

Automatizálási rendszerek

Automatizálási rendszerek

Szüntesse meg az ismétlődő feladatok okozta stresszt vezérlőinkkel és programozható eszközeinkkel. Segítenek optimalizálni a gép teljesítményét és kiküszöbölni a költséges hibákat.

Helyspecifikus gazdálkodás

Helyspecifikus gazdálkodás

Ismerje meg, hogyan használja fel a rendszer a több forrásból származó táblaadatokat a változtatható kijuttatási térképek létrehozásához, amelyek lehetővé teszik a tábla egyes területeinek kezelését a növekedés és a terméshozamok javítása érdekében.

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

Intelligens gazdálkodás: Alapismeretek

A precíziós gazdálkodás megkezdéséhez pusztán egy vevőre, kijelzőre, JDLink™ kapcsolatra és a John Deere Operations Center™ felületen létrehozott fiókra van szüksége. A John Deere Operations Center™ felületét ráadásul ingyen használhatja!