9RX 770Traktor

  • 847 LE (632 kW) maximális motorteljesítmény (ECE-R120)
  • 6 hengeres 18 literes JD18 motor
  • 33,5 t tömeg és 4,26 m tengelytáv
  • Minimális 0,58 kg/cm3 talajnyomás

Gazdálkodjon hatékonyabban

A 9RX 710, 770 és 830 modellek a John Deere legerősebb sorozatgyártású traktorai. A JD 18 motor, az új e21 sebességváltó és az újratervezett hevederes járószerkezet páratlan vontatási teljesítményt biztosítanak, mindezt dízel kipufogógáz folyadék (DEF) használata nélkül. A nagyobb teljesítmény szélesebb munkagépeket, még több megmunkált területet, kevesebb szántóföldön töltött időt jelent mely jövedelmezőbb gazdálkodást biztosít az Ön számára. Mindemellett a 30"-os hevederekkel felszerelt traktorok teljes szélessége nem haladja meg 3,0 métert.

Jellemzők

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 9RX sorozat üzemeltetésekor.

Valódi teljesítmény

Valódi teljesítmény

A nagyteljesítményű JD18X motornak nincs szüksége dízel kipufogógáz folyadékra (DEF). A 18 l-es motor az új e21 terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval és az újratervezett hevederes járószerkezettel páratlan vontatási teljesítményt biztosít.

Első osztályú fülke

Első osztályú fülke

Az új rugózott CommandView 4 Plus fülke páratlan kényelmet és kimagasló kezelési élményt biztosít, mely a valaha volt legnagyobb beltérrel és a legjobb kilátással rendelkezik. Élvezze a G5Plus Command Center és a számos kényelmi funkció előnyeit, mint például: az integrált Apple Car Play & Android Auto-val rendelkező 6,5"-os érintőképernyős rádiót, a 6.1-es hangzásrendszert.

Precíziós mezőgazdaság a fedélzeten

Precíziós mezőgazdaság a fedélzeten

Az integrált StraFire műholdvevő antennával, a G5Plus Command Centerrel és a JDLink telematikával felszerelve a 9RX traktorok már mindennel rendelkeznek ami precíziós gazdálkodáshoz szükséges. Érjen el még magasabb szintű termelékenységet az AutoTrac, a változó mennyiségű kijuttatás (VRA), a szakaszvezérlés, a AutoTrac Turn Automation automatikus táblavégi forduló, az AutoTrac Implement Guidance passzív munkagépirányítás, az AutoPath nyomvonal dokumentálás és ismétlés, valamint MachineSync gépszinkronizálás és adatmegosztás precíziós alkalmazások segítségével.